Zorg voor een efficiënte afval afhandeling met een perscontainer

Als je alle materie in het universum zou samenpersen op een manier dat er op moleculair niveau helemaal geen ruimte meer bestaat tussen de moleculen en atomen, dan houd je een object over ten grote van een grote dobbelsteen. Dat betekent dat alle vaste substanties zoals tafels en stoelen voor het grootste deel bestaan uit lege ruimte. Het is om die reden dan ook dat alle objecten in de wereld zoveel ruimte in beslag nemen. Het is in principe lege ruimte waarmee andere ruimte wordt opgevuld. Vaak is dit geen probleem, want het wordt immers lastig werken aan een bureau dat helemaal is samengeperst. Maar vaak is het ook fijn als je dingen kunt samenpersen. Nu is het niet zo dat we in staat zijn om bepaalde objecten te verkleinen op een moleculair niveau. Maar de gewone ruimte waar we dagelijks mee te maken krijgen kunnen we wel verkleinen. Denk aan een leeg melkpak. Als je deze niet samengeperst in de afvalcontainer gooit, dan neemt dit pak flink wat ruimte in beslag. Maar als je het pak even opvouwt en een paar keer dubbelvouwt, dan kun je er een heel klein pakketje van maken. Als je echt goed bezig wilt zijn, dan kun je het melkpak ook kapot knippen of scheuren en de afzonderlijke delen samenvouwen. Maar het is maar net of je daar tijd en zin in hebt. Als je met afval op de bedrijfsvloer te maken hebt, dan wil je dit natuurlijk zo efficiënt mogelijk verwijderen en/of (tijdelijk) opslaan. Je kunt daarvoor gebruik maken van traditionele afvalcontainer, maar dat is uiteraard niet bepaald efficiënt. Het afval wordt niet samengeperst en neemt daardoor veel ruimte in beslag. Een afvalcontainer is daardoor ‘vol’ voordat deze echt vol is. Tussen al het afval bevindt zich immers nog heel veel ruimte. Daarom kun je beter kiezen voor een perscontainer. Als je een traditionele volle container zou vullen met water, dan merk je pas echt hoe leeg deze container eigenlijk is. Het water kan overal nog tussen door en je kunt dan ook vele liters in de container pompen. Maar als je een perscontainer hebt, dan wordt al het afval samengeperst, waardoor de container de ruimte efficiënt benut. Je kunt daardoor veel meer afval kwijt en dat betekent dat het ook veel langer duurt voordat je de container moet legen. Los van de efficiëntie betekent dat dus ook dat een perscontainer veel beter is voor het milieu. Je hebt niet te maken met minder afval, maar wel met afval dat veel minder ruimte in beslag neemt. Daarnaast heb je te maken met minder transport en dat is zowel goed voor het milieu als je portemonnee.

Surf naar afvalperscontainer.nl voor meer informatie over de perscontainer

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden van een perscontainer of wil je er wellicht één kopen, dan kun je terecht op de website van afvalperscontainer.nl. Via de website kun je meer lezen over de perscontainer, hoe je deze moet bedienen en welke verschillende modellen er beschikbaar zijn. Mocht je interesse hebben in een perscontainer, dan kun je ook meteen een offerte aanvragen. Verder vind je op de site en overzicht van verschillende voordelen van de perscontainer zoals:

  • Capaciteit 8m3 t/m 34m3
  • Vele opties mogelijk
  • Automatische volmelding
  • Geurloos
  • Minder transporten, dus minder kosten
  • Besparing op ruimte
  • Eenvoudige bediening

Neem contact op via afvalperscontainer.nl

Mocht je meer informatie nodig hebben, dan kun je ook altijd even contact opnemen met een medewerker van afvalperscontainer.nl. De contactgegevens die je nodig hebt vind je uiteraard terug op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.