Zoekt u goede Pim software?

Wij hebben een aantal winkels waar wij technische onderdelen verkopen voor vaklieden. Een van de dingen die ons heel groot heeft gemaakt, is dat wij nooit ‘nee’ verkopen. Wij zorgen er altijd voor dat wij iemand een goed aanbod kunnen presenteren en als wij de onderdelen niet hebben, dan doen wij er alles aan om een leverancier te vinden die ons wel aan deze onderdelen kan helpen. In de loop der jaren hebben wij daarom een indrukwekkende voorraad weten op te bouwen. Het probleem van een grote voorraad is echter dat het moeilijk is om alle bijbehorende informatie over deze onderdelen goed te ordenen. Wanneer je namelijk vele onderdelen hebt liggen, krijg je daar ook vele mappen met informatie bij. Dat is voor de klanten zeer belangrijk, maar het is voor ons heel veel werk om deze informatie goed bij te houden. Vandaar dat wij onlangs zijn overgestapt op nieuwe Pim software. Dit woord staat voor product in formation software en dit is bedoeld om de informatie over je producten goed bij te houden en om het goed te kunnen ordenen. Omdat wij dus meerdere locaties hebben waar wij goederen verkopen, is het heel belangrijk dat wij goede pim software hebben. Wij merken namelijk dat onze klanten vaak veel informatie willen hebben. Vandaar dat wij ook niet zomaar even ergens pim software wilden gaan aanschaffen. Wij wilden er zeker van zijn dat wij met een goede aanbieder in zee zouden gaan. Als wij namelijk geen goede pim software zouden kopen, dan was de kans heel groot dat wij over een aantal jaar weer op een nieuw systeem moesten overstappen en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Ik ben daarom gaan kijken waar je moet zijn wanneer je goede pim software wilt kopen en ik heb toen gezien dat je het beste naar de site van novulo.com kunt gaan. Deze site heeft alles voor mensen die zoekende zijn naar goede pim software. Ik heb de teksten op deze pagina daarom even goed doorgenomen en hoe meer ik over de beschikbare pim software las, hoe enthousiaster ik er over werd. 

Met deze pim software kunnen wij onze service nog beter maken 

Wij willen onze klanten altijd het beste aanbieden. Daar hoort ook bij dat je Henn van de juiste informatie kunt voorzien. Als je namelijk niet kunt uitleggen wat je verkoopt, is de kans heel klein dat mensen ook een bestelling bij je zullen plaatsen. Dankzij deze nieuwe pim software kunnen wij heel goed laten zien welke informatie wij allemaal beschikbaar hebben over het product. Dat zorgt ervoor dat wij nog betere service kunnen bieden. Wij zijn daarom erg blij dat wij met novulo.com zaken zijn gaan doen. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de pim software, of naar andere interessante mogelijkheden op zoek zijn, kijk dan ook een keer op novulo.com om:

  • Te zien wat u hier allemaal kunt kopen 
  • Informatie in te winnen bij een van de specialisten van dit bedrijf 
  • Een bestelling te plaatsen via deze site 

Ik hoop dat ik u een goede tip heb kunnen geven. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.