Zoekt u een veilige en betrouwbare 4×4? Ga dan voor de Nissan Patrol!

De Nissan Patrol is een rots in de branding. Dit Japanse beest wordt al sinds 1951 geproduceerd en onderhand is deze terreinwagen al aan zijn zesde generatie bezig. Het laatste design stamt uit 2010 en is verkrijgbaar in vele varianten. Het is maar net hoeveel vermogen de Nissan Patrol moet hebben, of u het wilt gebruiken in de stad of er daadwerkelijk regelmatig mee over onverharde wegen wilt gaan rijden. U kunt in ieder geval eens bij ons langskomen als u weleens een proefrit zou willen maken in een nieuwe Nissan Patrol. Want bij lesscher4wd. Verkopen we nieuwe maar ook tweedehandse terreinwagens van Nissan en Toyota waaronder natuurlijk de Nissan Patrol. Ook gebruikte wagens bieden we geheel opgeknapt aan dus het is ook zeker mogelijk om een vijfde generatie Nissan Patrol te kopen. Het hangt immers sterk van uw budget af wat uw opties zijn. Wilt u uw huidige auto inruilen? U mag van ons een prijs conform de dagwaarde verwachten. Met dat bedrag en uw gespaarde geld kunt u vervolgens investeren in een nieuwe of nieuwere versie van de Nissan Patrol. Naast het overduidelijke feit dat u een veel betere wegligging hebt is het een robuuste en stoere wagen. Het oog wil immers ook wat. Daarnaast is het uitgerust met alle moderne veiligheidsmogelijkheden. Denk aan stuurbekrachtiging maar ook aan een keur aan airbags.

De Nissan Patrol is zowel tweedehands als nieuw te koop in onze showroom

Weet u al precies welk model Nissan Patrol u wilt hebben? Kijkt u dan eens op de website naar onze huidige nieuwe modellen. U kunt er namelijk eenvoudig het zoekgebied verkleinen totdat u uw gewenste Nissan Patrol hebt gevonden.

  • Zoek bijvoorbeeld direct op merk, model en bouwjaar,
  • Of zoek op type carrosserie zoals terreinwagen, 3-deurs of 5-deurs,
  • Ook op brandstof en aandrijving kunt u zoeken,
  • Gaat het om een tweedehands model? Zoek dan op kilometerstand of maximale prijs.

Daarna kunt u de gevonden modellen van alle kanten bekijken. U vindt er allerlei handige technische aspecten en het is ook mogelijk om direct een afspraak in te plannen voor een geheel vrijblijvende proefrit. Uiteraard gaat er een verkoper met u mee die u alles zal uitleggen over de Nissan Patrol waarin u rondrijdt. Hopelijk bent u natuurlijk erg tevreden en zult u vervolgens de deal sluiten. U kunt via de mail in afspraak inplannen of eerst uw prangende vragen aan ons stellen. Ook is het vanzelfsprekend mogelijk om met ons te bellen, laat bijvoorbeeld uw nummer achter zodat we u terug kunnen bellen. U mag ook in de showroom te Saasveld langskomen, op de website vindt u het adres en de openingstijden. Ten slotte houden we u ook graag op de hoogte van bijvoorbeeld nieuwe modellen en kortingen via Facebook. Mocht u dat interesseren dan kunt u de pagina daar liken!

Naast Nissan bieden we ook diverse wagens van Toyota aan

We zijn de trotse importeurs van de Nissan Patrol. En dat geldt ook voor de andere terreinwagens van Nissan zoals de Navara. Ook van Toyota bieden we nieuwe en occasions aan zoals de Hi-Lux, en natuurlijk de Landcruiser. Tot slot kunt u ook de Mitsubishi Pajero kopen. Qua gebruikte auto’s gaat het niet enkel om de terreinwagens. Zo bieden we ook een keur aan Europese personenwagens in die zijn ingeruild voor een stoere Japanse 4×4. Dat betekent tevens dat u dus uw Peugeot, Kia maar ook uw Volkswagen bij ons kunt inruilen. Na aankoop mag u rekenen op een puike service. Kom voor de apk bijvoorbeeld weer naar Lesscher!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.