Zelf maximale hypotheek berekenen.

Wellicht bent u van plan om binnenkort de overstap te maken naar een koophuis, of heeft u net uw droomhuis op het oog. Ook als u gewoon nieuwschierig bent over wat uw maximale hypotheek zou kunnen zijn. Op onze website kunt u gemakkelijk zelf uw maximale hypotheek berekenen. Vul de gegevens van u en uw eventuele partner in en zie wat uw maximale hypotheek met NHG is. De berekening is gebaseerd op een looptijd van 30 jaar met een rentevaste periode van 10 jaar. Vervolgens kunt u met ons een adviesgesprek aanvragen. Het is belangrijk om een goede indruk te krijgen van uw financiele situatie, maar ook van wat uw wensen en verwachtingen zijn om uw hypotheek te berekenen. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat uw hypotheek en uw vaste maandlasten perfect bij uw situatie passen. Bij van Bruggen Adviesgroep kunnen wij samen kijken naar hoe u nu en later met comfort kunt leven. Wanneer het gaat om een hypotheek berekenen bent u vaak bij onafhankelijke adviseurs beter af dan bij uw eigen bank. Wij vergelijken de aanbiedingen van alle banken en verzekeringsmaatschappijen en zetten deze voor u op een rijtje. Wanneer u naar uw eigen bank gaat om uw hypotheek te laten berekenen zullen zij u alleen hun eigen producten aanbieden. Om er zeker van te zijn dat u een goede keuze maakt is het daarom verstandig om professionals als van Bruggen in te huren om u van advies te voorzien. Zo krijgt u het beste onafhankelijke inzicht over hoeveel u kunt lenen.

Hypotheek laten berekenen door vertrouwde professionals.

Van Bruggen Adviesgroep is een groot financieel dienstverlener met filialen verspreid over het hele land. U bent bij ons altijd van harte welkom in een van deze filialen. Tevens kunt u op onze website checken waar de dichtstbijzijnde hypotheekadviseur van Van Bruggen Adviesgroep zich bevindt. Er is altijd een professional in de buurt die uw hypotheek kan berekenen.  Wij zijn sinds 1973 actief in de markt als financieel adviseurs. Wij bieden services op het gebied van hypotheken, verzekeringen en makelaardij. Financieel advies is maatwerk en dat begrijpen wij als geen ander. Wij dragen dan ook met trots het Keurmerk Financiele Dienstverlening. Dit betekent dat wij aantoonbaar kwaliteit leveren aan onze klanten. Dit keurmerk betekent dat wij verder gaan dan de verplichte eisen die in de Wet op het financieel toezicht worden gesteld. Een klantgerichte houding en vertrouwen staan bij ons centraal. Wij sturen onze mederwerkers aan om het belang van de consument en onze eigen onderneming op lange termijn centraal te stellen. Wij zullen alles in het werk stellen om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening garanderen. Wilt u uw hypotheek berekenen, kijk dan niet verder. Heeft u vragen of opmerkingen over onze service? Neem dan contact met ons op op 0800 – 1600, of stap binnen bij een van onze filialen.

Financieel advies op maat voor alle situaties.

Kortom, Van Bruggen Advies kan u op verschillende manieren helpen met het verzekeren van uw financiele toekomst. Wanneer u niet zeker weet of u beter kan huren of kopen. Wanneer er veranderingen in uw financiele situatie zijn geweest en u wilt checken of uw huidige hypotheek nog bij u past. Of wanneer u uw droomhuis zien staan en u wilt uw hypotheek berekenen om te zien hoeveel u precies kan lenen. Met vijfenveertig jaar ervaring in financiele dienstverlening is er geen beter alternatief om uw financien samen mee in kaart te brengen. Bel ons nu!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.