Zeker een erectie met erectiepillen

Erectiemiddelenshop - erectiepillenVeel mannen denken dat zij nooit erectiepillen zullen hoeven te gebruiken, maar de stijging van gebruik van deze middelen laat zien dat het juist voor steeds meer van hen realiteit is dat zij deze nodig hebben voor hun genot. Een deel van deze stijging is te verklaren vanuit het feit dat mensen steeds ouder worden en steeds langer seksueel actief zijn. Het lichaam gaat nu eenmaal anders werken als je ouder wordt en dat betekent voor veel heren dat zij impotent worden. Betekent dit nu dat je dan nooit meer seks kunt hebben? Nee, zeker niet, je hoeft je hier echt niet bij neer te leggen. Door erectiepillen kun je tot op hoge leeftijd vaak nog prima seks hebben, voor zover de rest van je lichaam dat toelaat. Een andere verklaring voor de stijgende verkoop van erectiepillen kan gezocht worden in het drukke leven dat wij tegenwoordig allemaal hebben. Veel mensen vliegen van hot naar her en hebben alle dagen helemaal vol gepland met allerlei verplichtingen. Dit kan, in combinatie met bijvoorbeeld een veeleisende baan, ervoor zorgen dat men last krijgt van stress. Nu wordt vaak gedacht dat dat vooral een kwaal van de geest is, maar het heeft ook zeker effect op het lichaam. Iedereen kent waarschijnlijk wel de uitdrukking van een gezonde geest in een gezond lichaam en dit is zeker iets wat waar is. Zit je niet lekker in je vel, lijd je onder stress, dan kan het lijf hier op reageren in de vorm van het uitblijven van een erectie. Erectiepillen kunnen dan uitkomst bieden en ervoor zorgen dat je toch nog af en toe een moment van ontspanning en genot kent in de vorm van plezier tussen de lakens. Daarnaast worden erectiepillen ook steeds meer recreatief gebruikt, als een genotverhogend middel. Het gebruik van een dergelijk pilletje geeft namelijk een bijzondere sensatie en een heel nieuwe dimensie aan seks.

Verschillende merken erectiepillen

Als je aan erectiepillen denkt, dan is de kans groot dat je meteen aan Viagra denkt. Waar zij langer een van de weinigen waren die een dergelijk product op de markt hadden, is dat tegenwoordig echter niet langer het geval. De patenten zijn inmiddels verlopen, waardoor er ook veel andere fabrikanten met deze producten aan de slag zijn gegaan. Deze generieke merken hebben als grote voordeel dat zij vaak veel goedkoper zijn dan de oorspronkelijke varianten. Dit is voor jouw portemonnee natuurlijk wel zo prettig. Wil je erectiepillen gaan kopen, dan is het belangrijk om te letten op welke werkzame bestanddelen zij bevatten. Er zijn namelijk drie verschillende stoffen die een erectie kunnen stimuleren, namelijk tadalafil, sildenafil en vardenafil. Als overeenkomst hebben deze drie dat zij allemaal als PDE-5 remmer werken. Dit betekent dat de erectiepillen ervoor zorgen dat er een betere en langere ontspanning optreedt in de gladde spiercellen van de bloedvaatjes in de penis. Hierdoor kan er meer bloed naar de zwellichamen stromen op het moment dat je opgewonden raakt. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je een stevige erectie krijgt die lange tijd aanhoudt. Maar afgezien van deze overeenkomst, bestaan er natuurlijk ook verschillen tussen de diverse bestanddelen van erectiepillen. Deze verschillen komen voornamelijk tot uitdrukking in snelheid van werking en duur van de werking. Globaal kan gesteld worden dat:

  • sildenafil werkt na 30 tot 60 minuten en dat de actieve stoffen 3 tot 4 uur hun werk blijven doen
  • tadanafil ook werkt na een half uur tot een uur, maar dat hierbij de werking maar liefst 36 uur aanhoudt
  • vardenafil al na ongeveer tien minuten begint te werken en een werking heeft van maximaal 12 uur

De verschillen in erectiepillen zijn dus groot, niet alleen in prijs, maar ook in snelheid en duur van de werking.

Wat te kiezen?

Hoe maak je nu een keus tussen de verschillende mogelijkheden die er zijn? Je kunt je erectiepillen natuurlijk uitkiezen op prijs of op werking, maar het is daarbij belangrijk om in het oog te houden dat niet iedere pil voor iedereen even goed werkt. Waar sommige mannen meer baat hebben bij tadanafil, presteren anderen beter met bijvoorbeeld sildenafil. Een aanrader is dus om eerst eens diverse soorten erectiepillen uit te proberen om zo te ontdekken wat op jouw lichaam het beste effect heeft. Nu kun je bij de meeste zaken erectiepillen alleen in complete strips krijgen, waardoor het nogal duur is om verschillende merken uit te proberen. Bij Erectiemiddelenshop.nl snappen ze dat jij graag eerst eens wilt testen, zonder dat je hier veel geld voor kwijt bent. Zij bieden daarom proefpakketjes aan, waarin je pilletjes van diverse merken vindt. Zo kun je tegen een gunstige prijs de verschillende mogelijkheden testen en zien wat jou het best bevalt. Wil je erectiepillen kopen, dan is het altijd belangrijk om dit bij een vertrouwd bedrijf te doen. Er zijn namelijk veel namaakvarianten op de markt, die gevaarlijke bestanddelen kunnen bevatten en schadelijk voor je lichaam kunnen zijn. Kies je voor Erectiemiddelenshop.nl, dan kies je voor een online zaak die enkel betrouwbare en gerenommeerde merken verkoopt. Een groot voordeel van deze zaak is ook dat zij een zeer ruim aanbod hebben. Niet alleen bieden zij veel verschillende merken aan, zij bieden van deze merken ook nog verschillende varianten. Je hoeft dus niet per definitie te kiezen voor erectiepillen, je kunt ook kiezen voor bruistabletten, kauwtabletten of zuigtabletten. Of je kiest voor een oral jelly in jouw favoriete smaak. Erectiemiddelenshop.nl biedt het allemaal!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.