Wilt u meer weten over een facturatie?

Wilt u meer weten over een facturatie? Dan bent u bij Faktum Factuur aan het goede adres. Het bedrijf is een marktleider op het gebied van facturatie oplossingen voor de middel kleine bedrijven. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, UK, Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Zweden en Malta. Het bedrijf kent dus een wereldwijd klantenbestand met lokale ondersteuning.

Het bedrijf heeft als doel om ondernemers en kleine bedrijven te helpen met tijd en geld besparen door het vereenvoudigen en automatiseren van elk deel uit het facturatie proces. De primaire focus bestaat uit het gebruiksvriendelijk maken van het factuurprogramma, dit wordt gedaan zodat elke ondernemer  gemakkelijk het programma kan gebruiken.

Facturatie

Facturatie is voor een ondernemer niet de meest leuke bezigheid en kan ook veel tijd in beslag nemen.Het is Wilt u meer weten over een facturatie?logisch dat u meer aandacht heeft voor het ondernemen en minder als het gaat om facturatie en betalingsherinneringen bij houden. Faktum Factuur biedt de oplossing: een makkelijke en snelle boekhouding. 

Het factuurprogramma is voor kleine bedrijven en ZZP’ers. Hierbij is het mogelijk om de boekhouding te automatisering wat veel tijd, moeite en fouten bespaart. Daarnaast kunt u de klant professioneler factureren. In het programma kunt u gemakkelijk een overzicht van de betalingsstatus per klant bekijken, dit geeft u de volledige controle over uw administratie. Het is ook mogelijk om een factuur aan te passen aan uw eigen wensen en de huisstijl van het bedrijf. Zo kunt u kiezen uit diverse factuur opmaak sjablonen met diverse stijlen. Daarnaast zijn er vele instellingen die u zelf kan instellen om de facturatie geheel naar eigen wens in te richten. Het facturatieprogramma is ontworpen en ontwikkeld om zeer makkelijk te gebruiken. Hierbij staan gebruiksvriendelijkheid en eenvoud voorop als het gaat om functionaliteiten, facturatie moet makkelijk zijn.

Voordelen

Facturatie met het programma van Faktum Factuur heeft diverse voordelen, namelijk:

  • Ongelooflijk eenvoudig: Faktum facturatie software is eenvoudig in gebruik, zodat het voor iedereen toegankelijk is.
  • Tijdsbesparing: het facturatie proces loopt efficiĆ«nter waardoor u tijd kan besparen.
  • Tutorials: via video tutorials leert u eenvoudig gebruik te maken van het programma, dit kan in uw eigen tempo.
  • Imago verbeteren: met het programma maakt u professionele offertes en facturen. U kunt gebruik maken van vele sjablonen en de opmaak kunt u vervolgens zelf aanpassen.
  • Betalingen optijd ontvangen: U kunt de facturen en factuur herinneringen automatiseren zodat u geen tijd nodig heeft voor het opzoeken van een betaling status. De tool laat gemakkelijk zien welke klant te laat heeft betaald.
  • Geen Excel en Word: deze programma’s heeft u niet nodig, alles zit in de software.

Het bedrijf maakt een digitale werkomgeving voor de klanten door het succesvol combineren van een innovatieve factuursoftware en duurzame klantrelaties, maar ook uitstekende service.

Bent u benieuwd naar de werking voor het programma? Dan kunt u een gratis proefversie downloaden waarbij u 60 dagen gratis gebruik kan maken van het factuurprogramma. Mocht u vragen hebben of wilt u meer weten over het product? Dan kunt u altijd contact op nemen met het bedrijf, de medewerkers staan u graag te woord om u te helpen. Dus neem gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.