Wilt u graag uw schadeauto verkopen?

Als uw auto is afgekeurd dan wilt u uiteraard zo snel mogelijk een nieuwe kunnen kopen. Het is erg vervelend om tijdelijk zonder vervoer te zitten. Als uw werk niet bepaalt naast de deur is, dan kunt u er moeilijk dagelijks op de fiets naartoe. U moet dan met het openbaar vervoer of met andere mensen meerijden en dat beperkt u behoorlijk in uw bewegingsruimte. Ga daarom snel uw schadeauto verkopen. Want uw schadeauto verkopen kan al binnen een dag worden afgerond als u met ons in zee gaat. Wie wij zijn? Kijkt u eens op inkoopschadeauto.nl. U vindt er alle benodigde gegevens om snel uw schadeauto te verkopen. Een schadeauto verkopen via ons bedrijf is een uitstekend idee. Zo werken wij door heel Nederland en komen we graag uw auto op afspraak afhalen. We geven u een redelijk bedrag zodat u met dit geld een bod kunt uitbrengen op een nieuwe auto. U kunt op onze website de reacties van klanten lezen. Het zal u opvallen dat ze uitsluitend lovend zijn. Zij konden snel hun schadeauto verkopen zodat ze met dat bedrag konden investeren in een nieuwe wagen. Als u met ons zaken hebt gedaan dan hopen we dat u de tijd neemt om ook een reactie achter te laten.

De schadeauto verkopen wij weer door

Uw wagen verkopen aan ons bedrijf is niet alleen prettig voor uw portemonnee. U helpt er indirect vele mensen mee!

  • Want we kunnen losse onderdelen demonteren en doorverkopen zodat garages en dealers maar ook hobbyisten mensen met uw type auto kunnen voorzien van originele onderdelen.
  • Uw schadeauto verkopen we eventueel door op de automarkt in andere landen waar men het minder goed heeft. We hebben vele adressen in BraziliĆ«, Rusland maar ook in Oost-Europese landen zodat men daar uw auto een tweede leven kan geven. Uiteraard knappen we uw auto eerst op voordat we het verschepen naar Afrika of Zuid-Amerika.
  • Als er nauwelijks meer iets te redden valt vanwege de schade of corrosie, dan gaat uw auto naar de sloop. U kunt direct uw schadeauto verkopen aan een sloperij maar dan krijgt u er minder geld voor. Omdat wij sommige onderdelen nog kunnen gebruiken betalen wij meer voor uw schadeauto. Verkopen aan ons bedrijf is daarom een veel beter idee.

U leest het, we kunnen nog heel wat met uw afgedankte auto doen. U wilt hopelijk ook dat uw auto een tweede leven kan krijgen. Dat is in ieder geval voor diverse onderdelen een reƫle optie. Gaat u daarom eens uw schadeauto verkopen aan inkoopschadeauto.nl, daar gaat u geen spijt van krijgen.

Zo krijgt uw auto een tweede kans

Het is erg eenvoudig om met ons in contact te komen. U kunt direct het schadeformulier op de website invullen en opsturen. Of laat uw telefoonnummer achter, dan bellen we u zo spoedig mogelijk op. Via de telefoon kunt u namelijk meteen uw schadeauto verkopen en dan halen we het op afspraak op. Lukt het u niet om uw auto te verkopen aan een dealer bij u in de buurt? Hebt u al diverse contactadvertenties geplaatst via magazines of Marktplaats en eBay? Bieden mensen steevast onder uw minimumbedrag? Dan kunt u het beste ons opbellen want u krijgt een eerlijk bod en u hebt er verder geen omkijken meer naar. Onze chauffeur kan ter plaatse bekijken wat de schade is en eventueel de prijs aanpassen. Het RDW vrijwaringsbewijs wordt vervolgens ter plekke uitgeschreven en u kunt het bedrag in cash uitbetaald krijgen, mocht u dat willen. Vergeet u niet om u bij uw verzekeraar af te melden?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.