Wil jij een nieuwe thuislader aanschaffen?

Tegenwoordig is iedereen 24 uur per dag bereikbaar. Dat moet ook bijna wel, want alles wat we nodig hebben is te vinden op onze telefoon. Dat begint al wanneer ik met de bus naar mijn werk wil. Op 9292 zal ik dan eest de betreffende bestemming in moeten vullen. De website berekend dan de snelste route. Uit mijn hoofd weet ik dit namelijk niet. Een voorwaarde is dan natuurlijk dat je de telefoon de avond van tevoren of die nacht zelf helemaal hebt opgeladen. Dit kan dan weer met een thuislader. Het duurde even voor ik zelf door had wat een thuislader nou precies is. Het betreft simpelweg een oplader voor je elektronische apparaten, die je veelal thuis gebruikt. Er zijn verschillende soorten en maten beschikbaar. Je kunt de thuislader bestelen bij 123megastore.nl. Zoals jullie weten bestel ik hier alle spullen voor mijn elektronische producten. In dit artikel ga ik uitleggen waarom ik kies voor de thuislader en waarom ik deze aanschaf bij 123megastore.

Een thuislader bestellen bij 123megastore

Een thuislader is simpelweg het tegenovergestelde van een powerbank of een ander middel dat is ontworpen om mee te nemen. De lader voor in je huis hoef je natuurlijk niet daadwerkelijk altijd daar te laten liggen. Je kan het gerust meenemen wanneer je op vakantie gaat of een nachtje ergens anders slaapt. Er wordt alleen mee bedoeld dat je voor zo’n lader wél op dat moment stroom (en dus een stopcontact) nodig hebt. Er zijn veel verschillende soorten laders voor thuis. Een groot aantal hiervan wordt ook aangeboden bij 123megastore. Deze heb ik voor jullie op een rijtje gezet:

  • USB oplader
  • los kopje
  • Vaste kabel

Een thuislader kan er dus op verschillende manieren uit zien. Een los kopje kennen we allemaal wel. Dit is de adapter zelf. Hier zit dan een USB-aansluiting in. Het snoer (ook met USB-aansluiting) kan hier aan vast gekoppeld worden. Erg handig want als één van de twee kapot gaat dan hoeven ze dus niet allebei vervangen te worden. Een eenvoudige en duurzame oplossing. De thuislader kan besteld worden op de website van 123megastore. Dit gaat erg gemakkelijk. In de volgende alinea vertel ik jullie hoe je een product bij hen kunt bestellen en waarom ik dit zelf zo prettig vind.

Waarom kies ik voor deze webwinkel?

Zoals gezegd heb ik mijn thuislader besteld bij 123megastore, maar voorheen ook al andere producten. Zo kocht ik al eens eerder een hoesje voor om de IPad, een hoesje voor om mijn telefoon, oordopjes en een koptelefoon. Ik heb besloten om deze keer dus ook de thuislader te bestellen bij 123megastore. Hier heb ik veel redenen voor. Allereerst vind ik de klantenservice erg goed. Het zijn vriendelijke mensen die alle tijd nemen om je vragen te beantwoorden. Daarnaast vind ik dat de website erg overzichtelijk is. Ik hoef niet lang te zoeken naar een product en ze hebben veel keuze. Bij 123megastore is het belangrijk dat je thuislader vóór acht uur ’s avonds besteld. Dan heb je hem namelijk de volgende dag al in huis! Ik raad je aan om er gelijk twee te bestellen, zodat je boven de twintig euro uit komt. Het wordt dan namelijk gratis verzonden.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.