Wij leveren zowel confectie motorjassen als jassen op maat

Is uw versleten jas aan vervanging toe? Wilt u binnenkort de weg weer op, bijvoorbeeld omdat de strenge winter ten einde loopt? Is het dus de hoogste tijd om te investeren in één van onze motorjassen? Dan hopen we u snel weer eens te zien in Almere. Misschien bent u al jaren bekend met Sander Düren. Met gepaste trots mogen we wel stellen dat we een geweldige reputatie hebben opgebouwd na meer dan 30 jaar in het vak te zitten. U vond ons vroeger in Utrecht, tegenwoordig zijn we per motor snel te bereiken in Almere-Buiten. Wel zo handig toch, net naast de snelweg. Onze motorjassen zijn geroemd vanwege hun kwaliteit en wij nemen altijd de tijd om uw maten op te meten. Want u kunt kiezen voor een confectiepak. Dat wil zeggen dat u motorjassen kiest in de maat S, M, L of iets kleiner dan wel groter. Maar het probleem blijft bestaan dat het toch net niet helemaal lekker zit. Niemand is immers precies even lang. Wellicht hebt u lange armen ten opzichte van uw taille of bent u aan de stevige kant terwijl uw armen weer wat korter zijn. Afijn, motorjassen op maat maken is een vak apart en daarvoor bent u bij sanderduren-motorkleding.nl aan het juiste adres. Naast motorjassen kunt u vanzelfsprekend ook de lederen broeken bij ons kopen in confectiematen of geheel op maat gesneden.

Onze motorjassen van stug leer bieden u erg veel protectie

Als motorrijder is het belangrijk dat u flexibel bent. Eenvoudig om kunnen kijken ondanks de helm en stevige kleding die u draagt is essentieel tijdens het motorrijden. Daarnaast wilt u bij een eventuele valpartij geen ernstige schaafwonden of erger oplopen en ook daaruit blijkt hoe belangrijk onze motorjassen zijn. Het is een multifunctioneel product:

  • Het beschermt u mocht u ooit ten val komen. We willen uiteraard in de eerste plaats benadrukken dat u dit nooit zult meemaken. Maar het is wel zo verstandig om dergelijke preventieve maatregelen te nemen.
  • Daarnaast bent u beschermd tegen de scherpe kou die anders door uw lijf zal schieten. Zelfs in de zomer is het onverantwoord om bij warme temperaturen op uw motor te zitten. Het zal u verbazen hoe koud het wordt als u zonder beschermde kleding op de snelweg jakkert.
  • En het oog wil ook wat. Zoals u op de site kunt zien zijn onze motorjassen modieus, stoer en uniek qua pasvorm en looks.

Naast onze standaardmaten en de mogelijkheid tot maatwerk kunt u ook bij ons terecht als u er iets op wilt laten zetten. Wij denken aan belettering, bijvoorbeeld de naam van de motorclub waar u lid van bent maar ook aan stoere afbeeldingen zoals een logo. Tevens kunt u voor broeken, handschoenen en tassen bij ons aankloppen en tot slot willen we de mogelijkheid tot reparatie niet onbenoemd laten. Door een val of door slijtage kunnen er scheurtjes ontstaan. Dat is nu eenmaal het nadeel van leer. Gelukkig kunnen we vele breuken eenvoudig herstellen in ons atelier. Dat scheelt nogal in de kosten!

Kom gerust eens langs bij ons in Almere-Buiten

Wilt u weten of we u kunnen helpen? Bel of stuur een e-mail. De kans is groot dat we u uitnodigen op de koffie en de thee. We meten uw lichaam gratis op en vervolgens kunt u aangeven wat u wenst qua motorkleding. Zorgeloos motorrijden is belangrijk want u hebt een zware machine tussen uw benen zitten. Bij een aanrijding wilt u geheel beschermd zijn, u wilt er goed uitzien en het pak moet lekker zitten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.