Wij halen uw bedrijfsafval graag bij u op

Produceert uw bedrijf erg veel bedrijfsafval maar beschikt u ten eerste niet over genoeg containers en kunt u er ten tweede niet meer krijgen van de gemeente? Dan kunnen wij u wellicht verder helpen. Want u vindt het natuurlijk erg onprettig dat er overal bedrijfsafval rond de afvalbakken liggen. Dat slingert door de werkplaats en het kan, zeker in het geval van swill, erg veel stank veroorzaken. Recycling wordt hierdoor erg bemoeilijkt. We kunnen het ons zelfs voorstellen dat u geen zin meer hebt in afvalscheiding terwijl dit juist zo belangrijk is voor het milieu. Als modern duurzaam bedrijf doet u er daarom goed aan om eens op onze website te kijken. Want wij bieden diverse rolcontainers aan voor een keur aan bedrijfsafval dat we op regelmatige basis kunnen komen legen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan eens op bedrijfsafval.nl. Wij bieden ook voor uw bedrijf een keur aan rolcontainers in allerlei soorten en maten aan. Voor veelvoorkomende afvalstromen zoals glas, papier en karton maar ook minder voorkomende afvalstromen zoals swill. Dat zijn al dan niet gekookte etensresten. Een erg handige container voor horecagelegenheden, slagers, groenteboeren en supermarkten. We bieden zelfs een aparte service aan voor bedrijven die vele vertrouwelijke documenten willen vernietigen. Die kunt u al dan niet versnipperd in onze speciale afvalbak deponeren waarna we het uiteraard in zijn geheel zullen vernietigen. Wilt u dus snel van al uw bedrijfsafval af? Dan staan wij voor u klaar.

Eindelijk verdwijnen die hopen bedrijfsafval naast uw uitpuilende bakken

Wij verwerken al uw bedrijfsafval op een duurzame wijze. We trachten altijd om zoveel mogelijk grondstoffen volledig te recyclen en we kunnen wel stellen dat ons rendement ver boven de 90 procent ligt. Dat is ook niet zo vreemd. Want glas kan omgesmolten worden, papier en karton hergebruikt en ook plastics smelt men om tot nieuwe plastic buizen en platen. Van swill kan voer voor dieren gemaakt worden maar ook andere producten zoals mest. Wij weten aldus wel raad met uw bedrijfsafval.

  • Kies daarom eerst het type container uit dat u wilt huren. Bepaal uw afvalstroom en schroom trouwens niet om de huur van meerdere soorten rolcontainers te overwegen,
  • Kies de grootte van de container uit en schat in hoe vaak u wilt dat we langskomen om het te ledigen. Uiteraard kunt u later altijd aangeven of dit vaker of minder vaak gebeuren moet,
  • Vul ook uw KvK-nummer in gezien het feit dat we enkel met bedrijven en instellingen samenwerken en dus niet met particulieren. U ziet dan de prijs en u kunt direct de reservering bevestigen.

U leest het, een container huren voor uw overtollige bedrijfsafval is bij ons een peulenschil. Gezien het feit dat we landelijke dekking geven kunnen we overal in het land binnen 24 uur al uw container komen brengen. Deze eerste plaatsing is geheel gratis en het contract is per maand opzegbaar. Wat u ziet is letterlijk wat u krijgt dus er zitten geen addertjes onder het gras zoals verborgen onkosten.

Onze rolcontainers verschillen aanzienlijk qua inhoud

Hebt u moeite met kiezen? Wilt u graag wat advies hebben bij het maken van de juiste keuze? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail of vul het online contactformulier even in. Ook staan we op kantooruren telefonisch voor u klaar. De keuze zal snel gemaakt kunnen worden zodat u eindelijk van al uw bedrijfsafval af kunt komen. Is er een container kapot gegaan of is er haast bij geboden? We staan doorgaans al binnen een werkdag bij u op de stoep.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.