Wij bestelden hier een ondergrondse container

Ons bedrijf ontvangt op woensdag altijd haar pakketten en dat betekent dat wij op die dag overladen worden met goederen. Dat zorgt er altijd voor dat wij op woensdag een enorme bult verpakkingsmateriaal hebben liggen en dat liep onlangs geheel de spuigaten uit. Vandaar dat wij gezocht hebben naar een mogelijkheid om van dit materiaal af te komen. Wij hebben namelijk in de loop der jaren steeds meer producten in onze woensdaglevering en dat betekent dat wij een enorme bult verpakkingsmateriaal op ons erf hebben liggen als de leveringen weer binnen zijn. Ik ben daarom gaan kijken of er mogelijkheden waren om dit afval beter te verwerken. Wij hadden altijd een grote container staan, maar deze was bij lange na niet meer toereikend voor al het afval dat wij produceerden. Aangezien wij er niet eenvoudig een andere container bij konden plaatsen vanwege ruimtegebrek, zijn wij gaan kijken naar een ondergrondse container. Deze tip kregen wij van het bedrijf dat naast ons gevestigd is. Zij hadden ook altijd heel veel afval op hun erf liggen en behalve dat dit veel ruimte in beslag nam, zag het er ook altijd slordig uit. Dat stoot klanten af en vandaar dat wij graag een ondergrondse container wilden aanschaffen zodat wij ons afval ondergronds konden opslaan. Dat was een heel goede beslissing want toen wij eenmaal een bedrijf hadden gevonden waar wij een ondergrondse container konden bestellen, was ons afval binnen no-time weg. Wij hebben namelijk een ondergrondse container besteld via de mensen van MilieuserviceNederland. Deze mensen kunnen je in een mum van tijd aan een goede ondergrondse container helpen en dat was precies wat wij nodig hadden. Mocht u daarom ook een ondergrondse container willen aanschaffen, dan raad ik u aan om een keer op de site van dit bedrijf te kijken. U zult zien dat u hier heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden om uw afval te laten wegvoeren.

Dankzij deze ondergrondse container hebben wij veel meer ruimte op ons erf

Een van de dingen die wij heel vervelend vonden aan al het afval op ons erf, was dat wij heel veel ruimte moesten inleveren om de containers te kunnen plaatsen. Vandaar dat wij meteen enthousiast waren toen wij zagen dat je ook ondergrondse container kunt aanschaffen. Als je voor een ondergrondse container kiest, dan bespaar je echt heel erg veel ruimte. Genoeg reden voor ons om hier dankbaar gebruik van te maken. Wanneer je dan ook nog je ondergrondse container besteld via de site MilieuserviceNederland.nl dan kun je je ondergrondse container al heel snel geleverd krijgen. De mensen van dit bedrijf zorgen dat je container op de juiste manier wordt aangebracht waardoor je er zelf dus helemaal geen werk van hebt. Dat is echt ideaal en wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Wij hebben drie containers laten inbouwen en wij hebben er nu een voor restafval, voor papier en een voor plastic. De kosten van deze containers zijn bijzonder laag, dus wij zijn uitermate tevreden over de diensten van dit bedrijf.

Wij hebben nu nooit meer afval liggen

Sinds wij de containers bij dit bedrijf hebben besteld, hebben wij nooit meer afval liggen. Dat is ideaal omdat wij nu een heel net erf hebben en dat zien de klanten ook. Kortom:

  • wij hebben hier een heel goede container aangeschaft
  • wij hebben nu nooit meer afval op ons erf liggen
  • onze containers worden altijd op tijd geleegd

Meer weten? Kijk dan even op de site van dit bedrijf. Daar leest u meer over hun mogelijkheden.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.