Wie kan elektro installeren in Den Haag

Een paar maanden geleden verhuisde ik met mijn bedrijf naar een industrieterrein in de buurt. Ik ben twee jaar geleden een bedrijf gestart en kon dit eerst allemaal thuis regelen. Ik had van te voren mijn schuur leeg gemaakt, zodat ik daar al mijn apparatuur kon neerzetten. Het had veel voordelen om thuis te werken en het was voor mij een logische eerste stap. Het kopen van het gereedschap was erg duur en ik had het gevoel dat het veilig bij mij thuis stond. Ik kon elke dag gemakkelijk beginnen met werken, omdat alles wat ik nodig had in de buurt was. Een groot voordeel was dit ik niet extra hoefde te betalen voor huurkosten, omdat ik het vanaf mijn huis kon regelen. Het eerste half jaar had ik nog niet zoveel opdrachten en als ik een opdracht binnenkreeg, dan ging ik aan de slag. Ik merkte dat ik veel afleiding had in huis, waardoor ik niet gemakkelijk begon te werken. Dit was in het begin niet zo erg, omdat ik nog niet veel hoefde te doen. Het laatste half jaar heb ik echter veel meer opdrachten en ben ik veel aan het werk. Ik heb meer gereedschap gekocht en het leek mij beter om een ruimte te huren waar ik kon gaan werken. Ik had een opslag gevonden op het industrieterrein dat ik goedkoop kon huren. Ik zag alleen dat er geen goede beveiliging was en aangezien ik veel dure gereedschap heb, wilde ik graag elektro plaatsen in Den Haag. Ik hoopte dat iemand kon helpen om de elektro in Den Haag te installeren, zodat de beveiliging goed geregeld zou zijn. Ik wilde graag camera’s voor de beveiliging laten op hangen en ik dacht dat iemand, of een bedrijf de elektro in Den Haag voor mij kon doen.  

Hulp bij installeren van elektro in Den Haag van PC van der Peet

Online zocht ik op elektro Den Haag en vond verschillende bedrijven die hier verstand van hebben. Het maakte mij niet uit of het een groot bedrijf was, of een zzp’er, zolang het geregeld zou worden. Ik nam contact op met een paar bedrijven en vroeg of zij ook ervaring hadden met beveiliging en camera’s ophangen. Ik wilde graag een heel systeem, zodat alles zou worden opgenomen en dat ik gemakkelijk de beelden kon bekijken. Een doel van de camera’s zou ook het afschrikken van dieven zijn. Een van de bedrijven die ik vond was PC van der Peet, ik vond dit bedrijf via de website http://www.pcvanderpeet.nl/. Bij dit bedrijf hebben ze veel ervaring met het installeren van elektro in Den Haag. Daarnaast verzorgen ze ook de beveiliging voor veel bedrijven. Ze zorgen dat de kabels in de muren zijn weggewerkt, zodat ze niet doorgeknipt konden worden. Dit bedrijf kon de elektro in Den Haag goedkoop installeren en helpen als er storingen zouden zijn. Gelukkig konden ze mij ook helpen en konden ze snel alles al monteren bij het pand.

Alles goed geregeld

Een paar dagen later kwam er al iemand langs van PC van der Peet om de elektro in Den Haag te plaatsen. Het was een grote klus, maar hij werkte goed door en was aan het einde van de dag klaar. Hij kon mij goed uitleggen hoe het systeem werkt en wat ik moet doen als er een storing is. Voor elektro in Den Haag raad ik PC van der Peet aan.

  • Ze hebben veel ervaring
  • Ze waren erg goedkoop
  • Konden alles snel plaatsen
  • Ik kreeg een goede uitleg
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.