Wat is de beste optie voor flexwerken in Rotterdam?

Ben je op zoek naar een slimme manier om te kunnen flexwerken in Rotterdam? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de website van Easy Start Office. Daar beschikken ze namelijk over een mooi en super ruim kantoorpand in zowel Rotterdam als Amsterdam, waar je tegen een vergoeding onbeperkt kunt flexwerken. Het abonnement da tje bij ze afsluit is in principe gebaseerd op een ‘virtual office’, maar je kunt er dus ook de optie tot flexwerken in Rotterdam of Amsterdam aan toevoegen als je dat nodig hebt. Niet iedereen wil van deze optie gebruik maken, en dus kun je voor een lager maandbedrag ook enkel je bedrijf op hun adres registreren. Dit heet een ‘virtual office’ en biedt je vele voordelen, zoals:

  • Je hoeft je prive adres niet te gebruiken voor je kvk inschrijving
  • Het is veel goedkoper dan een kantoor huren
  • Je kunt hun adres als officieel postadres gebruiken
  • Het kan al binnen 1 dag worden afgesloten

Bij Easy Start Office begrijpen ze dat vooral het eerste punt voor vele ondernemers heel belangrijk is. Je hebt een eigen bedrijf en werkt vanuit huis, maar vindt het natuurlijk niet fijn dat jouw prive adres openbaar bekend is. Daar kom je helaas niet onderuit want je zult je bedrijf op een adres moeten inschrijven als je bij de Kamer van Koophandel langsgaat. Wil je dat liever niet? Dan kun je bij deze aanbieder een virtual office huren. Zo kun je hun adres gebruiken voor je inschrijving, en als je dat wilt ook gebruik maken van de optie tot flexwerken in Rotterdam of Amsterdam.

Flexwerken in Rotterdam op representatieve locatie

Vind jij het fijn om te flexwerken in Rotterdam zodat je je klanten op een mooie locatie uit kunt nodigen? Dat is allemaal mogelijk bij Easy Start Office. Hun kantoren zien er zeer professioneel uit en zijn bovendien in beide steden gevestigd op heel centrale en goed te bereiken locaties. Dit maakt het voor jouw klanten veel gemakkelijker om je te bezoeken. Als je zelf niet eens in de stad woont en vanuit huis werkt dan kan het ongemakkelijk voelen om klanten uit te nodigen, ze moeten immers naar jouw prive woning komen en dat vinden de meesten niet fijn. Met deze handige optie voor zowel een virtual office als flexwerken on Rotterdam of Amsterdam is dat verleden tijd. Je maakt gewoon gebruik van hun kantoor in de stad, en Kune daar klanten uitnodigen om mee in gesprek te gaan, of collega’s om mee te vergaderen.

De voordelen van flexwerken op deze locatie

Bij Easy Start Office betaal je elke maand een vaste prijs om te mogen flexwerken in Rotterdam of Amsterdam. Het virtual office zit daar reeds bij inbegrepen. In hun kantoor vindt je zowel individuele werkplekken als mooie vergader- en conferentieruimtes, waar je allemaal gebruik van mag maken. Soms is het nodig om te reserveren, want je wilt natuurlijk niet dat een ruimte reeds in gebruik is als je iets had gepland. Flexwerken in Rotterdam en Amsterdam is bovendien altijd inclusief koffie, thee, een print- en scanservice. En als je wilt sturen ze zelfs je post naar je door, handig!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.