Wasbare luiers gebruiken

Wasbare luiers zijn een goed alternatief voor mensen die geen wegwerpartikelen willen gebruiken voor hun baby. Wasbare luiers zijn luiers die na gebruik gewassen kunnen worden, en dus talloze keren opnieuw gebruikt kunnen worden. Dat is beter voor het milieu en kan u als ouder veel geld besparen. Hoe gebruikt u een wasbare luier?

  • U doet uw kind de luier om
  • Als de luier verwisseld moet worden kunt u deze kort laten weken in water
  • U verwisselt de luier bij uw kind
  • U wast de luier en laat deze drogen

Zo kunt u steeds al uw luiers laten rouleren. De luiers gaan lang mee en kunnen uiteraard op hoge temperaturen gewassen worden. Ook interesse in dit soort luiers? Deze zijn te bestellen bij Kidzstore, via https://kidzstore.eu/product-categorie/wasbare-luiers/wasbare-luiers-pakket/. Hier vindt u diverse soorten en maten luiers met leuke prints. Bovendien zijn de luiers voor een zachte prijs aan te schaffen. Zo is het voor iedereen mogelijk om wasbare luiers eens uit te proberen. De luiers zijn uiteraard ook prima te combineren met wegwerpluiers. Ouders die met hun kinderen op stap gaan zullen dan wellicht liever wegwerpluiers gebruiken, vanwege het gemak. Thuis is het echter prima mogelijk altijd wasbare luiers te gebruiken. Hier kunt u de luiers immers direct in een sopje laten weken en wassen. De wasvoorschriften worden uiteraard mee geleverd bij uw bestelling. Als u vragen heeft over het gebruik van de luiers kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met de medewerkers van Kidzstore.eu.

Starten met wasbare luiers

Gewend aan wegwerpluiers maar bent u al dat afval zat? Of heeft u al besloten dat u uw kinderen zoveel mogelijk met herbruikbare artikelen wilt verzorgen? Dan kunt u starten met wasbare luiers. Voor de luiers van Kidzstore op de markt kwamen werkten vaders en moeders met wasbare luiers die met veiligheidsspelden vastgemaakt moesten worden. Dat vergde enige oefening. De luiers van Kidzstore kunt u vastmaken met klittenband, waardoor het gebruik een stuk eenvoudiger is. U profiteert wel van dezelfde voordelen: minder afval en minder kosten door het hergebruik van de (wasbare) luiers. Voor meer informatie over het gebruik van wasbare luiers kunt u online eens zoeken naar tips. Uiteraard moeten de luiers goed gewassen worden. Er zijn talloze tips van ouders die wasbare luiers gebruiken over het verwijderen van vlekken en geurtjes. Als u zich van tevoren goed inleest kunt u direct aan de slag met de luiers. U zult zien hoe eenvoudig de luiers te gebruiken zijn, in tegenstelling tot de traditionele luierdoeken die voorheen werden gebruikt.

Proefpakket bestellen

Bent u als ouder gewend om wegwerpluiers te gebruiken? Dan kan het even wennen zijn om over te stappen op wasbare luiers. Als u de wasbare luiers van Kidzstore eens uit wilt proberen kunt u een proefpakket bestellen. Dat doet u eenvoudig en snel via https://kidzstore.eu/product-categorie/wasbare-luiers/wasbare-luiers-pakket/. U kunt kiezen uit een pakket met drie luiers of meer, met diverse printjes. Naast luiers biedt Kidzstore u nog meer producten. Denk bijvoorbeeld aan verschoonmatten, speelgoed en beddengoed voor kleine kinderen. Als u een pakket nodig heeft voor de komst van uw (eerste) kindje, kan het lonen eens op Kidzstore.eu te kijken. Zo bestelt u gemakkelijk en snel de producten die u nodig heeft. Het kan lastig zijn alles op tijd in huis te hebben, vooral als u een eerste kindje verwacht. Op de website van Kidzstore.eu kunt u voldoende inspiratie opdoen voor alles wat u nodig heeft, en dat vervolgens bestellen. U weet dan zeker dat u alles tot uw beschikking heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.