Waarom de fysio in Harderwijk een goede keuze is

Waarom de fysio in Harderwijk een goede keuze isIk ben opgegroeid in een hard gezin. Geen bezoekjes aan huisartsen, aan fysiotherapeuten of andere zorgaanbieders. Enerzijds omdat er geen geld voor zou zijn, anderzijds omdat ‘men dat vroeger ook niet nodig had’. Dankzij die opvoeding heb ik bijna de pech gehad dat ik mijn bedrijf te koop kon zetten. Ik begon in 2010 met het opzetten van een klein bureau voor vertalingen en SEO-werkzaamheden. Allemaal best leuk en aardig, maar het idee was om het klein te houden vanuit Ermelo. Gewoon een bescheiden opzet vanaf de zolderkamer op een bureautje met mijn computer. Binnen twee maanden kreeg ik een opdracht waar ik een half jaar mee bezig zou zijn en in de tussentijd bleef ik nieuwe klanten krijgen die stuk voor stuk veel werk hadden. Maar ik merkte aan mezelf dat ik moe werd, slecht op kon laden en vooral slecht sliep. Vervelend wanneer je overdag vol aan de slag wilt kunnen gaan. Ik dacht dat het te maken had met stress en probeerde door te blijven gaan, totdat ik een opdracht kreeg van een fysiotherapeut. Op diens website zag ik exact al mijn problemen terug. Daarom besloot ik een afspraak te maken bij de plaatselijke fysio in Harderwijk om te kijken of die mij verder kon helpen. En dat konden ze!

Het verschil dat de fysio in Harderwijk maakte

Toen ik voor de eerste keer bij de fysio in Harderwijk kwam, kreeg ik direct te horen dat mijn houding verkeerd was. Dit had ik echter al zolang gedaan dat ik helemaal niet meer correct kon zitten. Samen met de fysio in Harderwijk werd een behandelplan opgesteld en kreeg ik te horen dat ik mijn kantoor opnieuw in moest richten. Een investering, maar het bleek al snel de moeite waard. Al na een aantal behandelingen bij de fysio in Harderwijk merkte ik dat het werken een stuk makkelijker werd. Ik was niet meer zo moe, ik had meer aandacht en veel minder last van pijn. We zijn inmiddels bijna een jaar verder en mijn houding is correct tijdens het werken, mijn werkplek is volledig ingericht op een ergonomische manier en ik ga nog altijd met regelmaat naar de fysio in Harderwijk om daar te werken aan preventieve training. Een investering in mezelf waarmee het direct een investering in mijn eigen bedrijf is, want presteren wordt een stuk makkelijker zonder vermoeidheid, zonder pijn en met zin in het werk.

Goede houding en werkplek zijn belangrijk

Uiteraard had ik veel eerder een afspraak moeten maken bij de fysio in Harderwijk. Dat had me veel problemen kunnen besparen. De fysio in Harderwijk heeft me geholpen en daarom wil ik andere ondernemers helpen. Te vaak zie ik mensen die de fouten maken die ik gemaakt heb. Een bureautje voor een paar tientjes, een bureaustoel die nog ergens stond. Ja, het is goedkoop, maar het is een bijzonder slechte manier om aan het werk te gaan. Merk je dat je bedrijf groeit en dat je steeds meer uren in het bedrijf maakt?

  • Investeer dan in goede schermen,
  • een goed toetsenbord,
  • een bureau op maat
  • en een bureaustoel die je echt ondersteunt tijdens het werk.
  • quiek

Kies je voor kwaliteit, dan is het een flinke investering, maar wel een investering die vele jaren mee kan gaan. En laten we eerlijk zijn: wat heb je aan het verdienen van geld wanneer je er uiteindelijk zelf de prijs voor moet betalen met je gezondheid? Wees daarom slimmer dan ik was en zorg ervoor dat je op een fatsoenlijke manier aan het werk kunt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.