Waar vind ik een taxi in Deventer

Afgelopen weekend ging ik met mijn vriendin een weekendje naar Deventer. Mijn vriendin komt uit de Verenigde Staten en woont hier nu twee jaar. Ik ken haar al bijna zes jaar en heb haar in Nederland leren kennen. Ik zat gezellig een biertje te drinken met mijn vrienden en toen kwam ik haar tegen. Ze was hier voor haar werk en kwam daarna nog verschillende keren terug. Elke keer dat ze in Nederland was spraken we af en we hadden het erg gezellig. Ik besloot om haar op te zoeken tijdens een vakantie en bleef twee fantastische weken bij haar in Boston. Dat ging zo goed dat we besloten om voor elkaar te gaan. Om een lang verhaal kort te maken, we zijn nog steeds bij elkaar en ze woont nu hier. We vinden het leuk om af en toe een weekendje weg te gaan. We hebben allebei een drukke baan en dan is het goed om extra tijd met elkaar te besteden. Het is ook meteen een goede manier om haar meer van Nederland te laten zien. We waren allebei nog nooit in Deventer geweest en zij had van een vriendin gehoord dat Deventer een erg leuke stad is, dus we besloten om er een weekendje van te maken. We kwamen vrijdagavond aan en besloten lekker te gaan eten en een beetje door de stad te lopen. Het eten was erg lekker en we hadden leuk gewandeld door het oude centrum. Daarna namen we een taxi van Deventer centrum naar het hotel. De volgende dag hadden we heerlijk ontbeten en gingen we gezellig winkelen. Dat was vooral voor haar, want ik had bijna niets gekocht. Mijn vriendin had veel kleding gekocht en het leek ons beter om eerst de tassen bij het hotel achter te laten, anders loop je er zo mee rond. Maar we konden geen taxi in Deventer centrum vinden. Aangezien wij niet uit Deventer komen, wisten wij ook niet een telefoon nummer van een taxi in Deventer.

Gemakkelijk een nummer voor een taxi in Deventer

Helaas had ik niet het nummer, of een kaartje van de taxi die we de dag ervoor hadden genomen. Maar online via beleentaxi.nl vond ik gemakkelijk een nummer voor een taxi in Deventer. Ik hoefde alleen het nummer te bellen en had een taxi besteld. Binnen tien minuten was de taxi in Deventer centrum daar om ons op te halen. De taxi bracht ons met de spullen naar het hotel en wachtte daar een paar minuten, zodat we in een keer weer door konden naar de stad. We waren van plan om lekker te gaan eten en wat te gaan drinken, dan wil je niet rondsjouwen met allemaal tassen. We hadden een gezellige avond met ze tweeën en heerlijke genoten van een goede maaltijd en een fles wijn. Daarna gingen we naar huis en gebruikte ik weer hetzelfde nummer voor een taxi in Deventer.   

Beleentaxi.nl is voor heel Nederland

Het was goed dat ik de website had gevonden, want op de site kan je niet alleen een nummer vinden voor een taxi in Deventer, maar voor heel Nederland. Alle grote steden staan op de website en het is ideaal voor een weekendje weg. Als je ergens niet bekend bent en je zoekt een taxi, zoals wij een taxi in Deventer zochten, hoef je alleen het nummer op de website te bellen.

Beleentaxi.nl is ideaal als je een taxi zoekt

  • Ze hebben telefoonnummers voor taxi’s in heel Nederland
  • Je hoeft alleen het nummer te bellen en je bent klaar
  • Onze taxi was er binnen tien minuten
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.