Waar shop je grote maten voor heren?

Als je als man een vrij grote maat hebt kan het lastig zijn om in normale winkels kleding te kopen. Deze zijn doorgaans ingesteld op mensen met maten t/m XL, en als je daarbuiten valt zal dus alles te klein zijn. Gelukkig is daar de webshop van Mister Big. Dit is een online winkel met kleding, speciaal voor mannen met een (flinke) maat meer. Bij Mister Big kun je terecht voor een breed assortiment aan kleding, maar dan in hele grote maten. Ze bieden namelijk grote maten voor heren aan t/m maat 10XL. Dat is echt super groot, dus als jij het gevoel hebt dat je te dik bent om normale kleding te kopen zou je het beste eens een kijkje nemen in hun webshop. Het leuke daaraan is, de meeste dikke mannen kleden zich net zoals slanke mannen ook graag hip en modern. Grote maten voor heren zijn vaak gericht op de pasvorm en niet op het ontwerp. In de webshop van Mister Big shop je echter ook grote maten voor heren met mooie prints en trendy patronen. Dan loop je er ook als vollere man hip bij! Bovendien bieden ze bij Mister Big een hele goede service. Als terugkerende klant bijvoorbeeld, krijg je standaard 5% korting op het gehele assortiment. Daar hoef je niets bijzonders voor te doen, je krijgt de code automatisch toegestuurd als je je eerste bestelling hebt geplaatst. Daarnaast wordt jouw bestelling al gratis verzonden vanaf een orderbedrag van €60,-, en daar zit je bij het aanschaffen van kleding natuurlijk al gauw aan. 

Grote maten voor heren online bestellen

Offline winkelen voor grote maten voor heren kan erg lastig en frustrerend zijn. Normale winkels zijn niet ingesteld op zo’n grote maten, en bovendien zijn paskamers een crime. Het is veel prettiger om thuis te passen en dan in alle rust te beslissen welke kledingstukken je houdt en welke je terugstuurt. Dit kan allemaal in de webshop van Mister Big. Daar bestel je een groot assortiment aan grote maten voor heren gemakkelijk online, zoals

  • Boxershorts in grote maten
  • T-shirts in grote maten
  • Broeken en jeans in grote maten
  • Blouses en kostuums in grote maten

En mocht je toch liever naar een showroom of winkel gaan om jouw nieuwe kleding in grote maten voor heren te kopen dan kun je bij Mister Big terecht in Veldhoven. Daar hebben ze een winkel vol met kleding, speciaal gemaakt voor de vollere man. Je kunt er in alle rust, en onder het genot van een kopje koffie of thee, je kleding passen.

Winkel voor grote maten

In Veldhoven vind je de winkel van Mister Big, speciaal voor grote maten voor heren. Daar profiteer je naast het mooie assortiment ook nog van een toffe actie. Voor elke €125,- die je besteedt in de winkel krijg je namelijk een gratis t-shirt. Het maakt niet uit hoe groot je totale bedrag is, sommige mannen kopen graag al hun kleding tegelijk en krijgen dan 3 of 4 t-shirts gratis mee. dat maakt het winkelen in deze winkel voor grote maten voor heren extra aantrekkelijk, nietwaar?  

https://www.misterbig.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.