Waar coniferen kopen?

Wil jij coniferen kopen, bijvoorbeeld voor het planten van een haag, dan kun je hiervoor natuurlijk naar je plaatselijke tuincentrum gaan. Hier zul je deze planten vast kunnen vinden. Maar is het ook de beste keus om ze hier te kopen? De vraag stellen is hem beantwoorden: je kunt coniferen beter kopen bij een kweker. Dit levert jou verschillende voordelen op, zoals een hogere kwaliteit en een lagere prijs. Als je hiermee hagen aan wilt planten, dan heb je er heel wat nodig, dus dan is dat natuurlijk mooi meegenomen!

Coniferen van de kweker

Mensen kiezen er vaak voor om naar het dichtstbijzijnde tuincentrum te gaan, omdat dit nu eenmaal gemakkelijk is. Ze weten wat de openingstijden zijn, waar ze kunnen parkeren en er hoeft niet te ver voor gereden te worden. Maar als je coniferen wilt gaan kopen, dan is het een betere keus om hiervoor naar Kwekerij Top&Top te gaan. Wat is daar nu het voordeel van? Een groot voordeel is dat er zo een tussenhandelaar uit de schakel gehaald wordt. Doordat planten rechtstreeks van de kweker naar jou gaan, kun jij ze voor lagere bedragen kopen. De winkel hoeft er immers niets meer aan te verdienen. Een lagere prijs is dus een eerste voordeel. Een tweede voordeel is dat de kwaliteit veel beter is als je rechtstreeks van deze kwekerij koopt. Coniferen die in het tuincentrum te vinden zijn, zijn al een tijdje geleden uit de grond gehaald en staan te wachten om gekocht te worden. Koop jij ze echter bij de kweker, dan worden ze pas uit de grond gehaald op het moment dat jij ze koopt. Zo ligt de kwaliteit een stuk hoger, de kluit blijft zo veel sterker. Daarnaast heb je bij kwekerijen vaak veel meer keus. Je vindt bij Kwekerij Top&Top verschillende varianten, zodat je coniferen kunt kiezen die wat betreft de vorm en de kleur van het blad precies aansluiten bij jouw smaak.

Online bestellen

Er zitten dus verschillende voordelen aan rechtstreeks bij Kwekerij Top&Top kopen:

  • de prijzen liggen lager
  • de kwaliteit is hoger
  • je kunt kiezen uit meer varianten

Bovendien gaat coniferen bestellen bij hen heel gemakkelijk, je kunt dit namelijk gewoon op hun website doen. De bestelde planten krijg je dan thuis bezorgd of je kunt ze bij de kweker ophalen als je dat liever doet. Op hun website vind je bovendien instructies hoe je de gekochte planten moet poten. Ook als je zelf weinig kennis van tuinieren hebt, kun je er zo dus prima mee uit de voeten. Zie jij het eigenlijk niet zo zitten om een haag van coniferen aan te planten of heb je hier geen tijd voor? Dan kan de hovenier van Kwekerij Top&Top dit ook voor jou doen. Het voordeel daarvan is dat hij meteen de kwaliteit van de grond kan bekijken en jou op basis daarvan tips en adviezen kan geven over hoe jij de planten het beste kunt verzorgen. Zo weet je hoe je de verzorging aan moet pakken. Wil je coniferen van een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs, dan ga je dus naar Kwekerij Top&Top!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.