Voetbal in Rotterdam kijken

Ik heb jarenlang voor een groot internationaal bedrijf gewerkt met veel kantoren in het buitenland. In Rotterdam staat het hoofdkantoor en daar werkte ik. Voor mijn werk moest ik regelmatig naar het buitenland om de kantoren te bezoeken. Ik werkte op de IT-afdeling aan verschillende projecten om het systeem te veranderen. Ik bezocht vaak de kantoren om uit te leggen hoe de veranderingen werkten, maar ook om aan hun te vragen wat ze anders wilden. Vaak was ik met hun dingen aan het testen en ik was aan het kijken hoe zij het systeem gebruikten. Tijdens al deze bezoeken heb ik veel mensen leren kennen en veel vrienden in het buitenland gemaakt. Het zijn ook de mensen die ik het meeste mis sinds ik weg ben bij dit bedrijf. Ik sprak destijds collega’s veel voor projecten en nu spreek ik veel van deze mensen bijna nooit meer. Ik heb met sommige nog contact via sociale kanalen, zo ook met een collega uit Colombia. Hij vertelde mij dat hij naar Nederland kwam en graag een voetbalwedstrijd wilde zien. Hij vertelde me dit echter een paar dagen van te voren, waardoor ik geen kaartjes meer kon kopen voor voetbal in Rotterdam. Als alternatief leek het mij leuk om een wedstrijd te kijken in een café met veel supporters. Op die manier zou hij voetbal in Rotterdam alsnog op een leuke manier kunnen beleven. Ik ben iemand die graag voetbal kijkt en dat wist hij, maar ik kijk bijna altijd thuis. Daarom moest ik nog een kroeg zoeken waar we voetbal in Rotterdam konden kijken. Aangezien er veel kroegen in Rotterdam zijn, wist ik dat dit niet erg moeilijk zou worden.

Naar Café The Hide Away om voetbal in Rotterdam te kijken

Online zocht ik naar kroegen waar je voetbal in Rotterdam kan kijken en ik vond veel verschillende websites. De ene kroeg is gezelliger dan de ander, daarom zocht ik naar kroegen die groot vermelden op hun website dat ze voetbal uitzenden. Ik dacht dat als ze het vaak zouden vermelden, dan komen er vast ook veel mensen kijken. Een van de websites die ik vond was van Café The Hide Away. Op de website https://www.cafethehideaway.nl/info/live-voetbal-rotterdam zag ik dat ze alle wedstrijden van Feyenoord uitzenden. Ik las dat veel supporters naar die kroeg komen om voetbal in Rotterdam te kijken. Een paar dagen voor de wedstrijd ging ik al langs bij deze kroeg om te zien hoe het eruit zag en het was voor mij duidelijk dat het een supporterscafé is. De kroeg is niet ver van het stadion, zodat we eerst hier naar toe konden gaan en daarna de wedstrijd in deze kroeg konden zien.

Een leuke middag

Ik had met mijn vriend in het begin van de middag afgesproken bij het station, zodat we daarna samen weg konden gaan. We gingen eerst naar het stadion waar de sfeer al erg gezellig was, er waren veel supporters. Mijn vriend was onder de indruk van het stadion en de goede sfeer. Hierna gingen we naar Café The Hide Away om voetbal in Rotterdam te kijken. Hier waren al veel supporters en iedereen had zin in de wedstrijd. Gelukkig konden we nog een tafeltje vinden en we bestelden twee bier. Het is een erg leuke kroeg en we hebben erg genoten van de wedstrijd. Mijn vriend vond dit een goed alternatief voor naar een stadion gaan. Voor voetbal in Rotterdam kan ik Café The Hide Away aanraden.

  • Ze zenden alle wedstrijden uit
  • Het is dichtbij het stadion
  • Er zijn veel supporters
  • Het is erg gezellig
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.