Verpakkingsmateriaal: een must voor elke webshop

Ik ben ontzettend blij met mijn eigen webshop. Inmiddels heb ik mijn online winkel alweer een aantal jaar. Hiervoor heb ik een aantal jaar een eigen winkel gehad, maar die heb ik verkocht om online mijn business te starten. En ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb. Het is veel werk maar heel erg leuk om te doen. Als ik iets doe, wil ik dat zo goed mogelijk doen. En daarom heb ik vanaf het begin alles tot in de puntjes geregeld. Wil je ook een webshop beginnen, dan is het essentieel om goed verpakkingsmateriaal te hebben. Inmiddels weet ik hoe waardevol goed verpakkingsmateriaal, dat is niet te beschrijven. Ik heb allerlei producten die ik verkoop. Sommigen koop ik in en anderen maak ik zelf. Ik verkoop kleding, sieraden, andere leuke items voor in huis. Van alles en nog wat. En als je klant iets koopt, willen ze dat natuurlijk net als in de winkel goed en wel ontvangen. Daarom is verpakkingsmateriaal zo belangrijk. Als je je producten goed verpakt, is de kans groot dat ze ook goed aankomen. Ik heb helaas inmiddels wel gemerkt dat het niet vanzelfsprekend is dat een product goed aankomt bij de klant. Want onderweg kan er van alles gebeuren, daarom wil ik graag aan iedere eigenaar van een webshop de tip geven om goed verpakkingsmateriaal te kopen.

Tips voor zeer goed verpakkingsmateriaal

Als je een pakket verstuurt, heb je niet in de hand wat er onderweg gebeurt. Het kan in de regen komen te staan. Er kunnen andere zware pakketten bovenop komen te liggen. Zo’n pakket maakt een hele reis, dus het moet goed tegen een stootje kunnen. Je kunt je voorbereiden door je producten te voorzien van verpakkingsmateriaal van goede kwaliteit. In het begin heb ik daar nog op bezuinigd omdat ik geen idee had wat er mis kon gaan. Maar inmiddels heb ik van alles meegemaakt. Scheuren in het karton, kletsnatte pakketten, ingedeukte dozen. Daarom ben ik gaan investeren in goed verpakkingsmateriaal om schade te voorkomen. Natuurlijk kun je je niet overal op voorbereiden, maar je kunt een hoop doen. Mijn favoriete plek om verpakkingsmateriaal te kopen is VIV. Hier vind je van alles en nog wat en het is een paradijs voor elke eigenaar van een webshop.

VIV is een aanrader voor elke ondernemer

VIV is een hele goede plek om online je verpakkingsmateriaal te bestellen. Het is heel gemakkelijk om te regelen, maar er zijn nog veel meer voordelen:

  • Goede service
  • Producten op maat mogelijk
  • Breed assortiment
  • Lage prijzen

Je kunt altijd rekenen op een goede service, dat vind ik erg belangrijk. Maar het fijnste is dat je er echt alles kunt krijgen. Je hebt er allerlei soorten dozen en folie, dat is al een hele goede basis. Maar ook omsnoeringsmateriaal, tape en pakpapier kunnen echt een meerwaarde zijn en helpen om je product nog beter te beschermen. Als je iets speciaals nodig hebt dat op maat gemaakt moet worden, ook dan kun je gewoon contact opnemen met een van de medewerkers van dit bedrijf. Bij VIV zijn er tal van mogelijkheden, dat is heel erg mooi. Je kunt ook producten laten bedrukken, het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Het is ook erg handig dat ze meer hebben dan alleen verpakkingsmateriaal, er zijn ook allerlei kantoorbenodigdheden die je er kunt bestellen, zo kun je meer vliegen in een klap slaan. Ik bestel hier inmiddels al jaren en kan het iedereen aanraden, ik ben een zeer tevreden klant.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.