Vergaderruimtes nodig

Ik werk voor een jong bedrijf op de IT-afdeling. We zijn hard aan het groeien en hebben nu ongeveer vijfentwintig mensen werken. Het bedrijf zit op een kleine afdeling in een gebouw dat het met andere bedrijven deelt. Vaak zijn er maar een paar collega’s in het gebouw aan het werk, want veel mensen werken thuis. Iedereen die voor het bedrijf werkt heeft de mogelijkheid om op een andere locatie te werken en de meeste mensen doen dat ook. Het bedrijf zit in Amsterdam, maar er werken ook veel mensen die buiten Amsterdam wonen. Veel mensen kiezen ervoor om niet naar werk te reizen, want het scheelt veel reistijd en ook geld. Ook kunnen mensen zelf hun tijd indelen. Ik weet dat een aantal collega’s liever uitslapen en in de avond werken. Ook zijn er collega’s die al het werk in vier dagen doen, of collega’s die in het weekend werken. Bijna iedereen is er blij mee dat we zelf onze tijd kunnen indelen op deze manier, maar er zijn een paar collega’s die wel elke dag van negen tot vijf naar hun werk gaan. Zelf probeer ik het een beetje af te wisselen, ik ga meestal twee dagen per week naar kantoor, de rest werk ik thuis. Ons kantoor heeft geen vergaderruimtes, daar hebben we bewust voor gekozen. We hebben wel regelmatig vergaderingen, onze afdeling elke maandagmorgen, maar wij doen de vergadering dan online. Doordat we geen vergaderruimtes hebben, konden we veel geld besparen op de huur. Echter merken we tegenwoordig dat het soms ook lastig is om geen vergaderruimtes te hebben. Sinds een paar maanden hebben we een nieuwe grote klant. Dit bedrijf uit Duitsland zorgt ervoor dat we veel werk hebben en dat we goed kunnen groeien. Deze klant is erg blij met ons werk en heeft ons al verteld dat ze een contract met ons willen afsluiten voor twee jaar. Deze klant komt om de maand langs om de vorderingen te bespreken. Wanneer ze langskomen, dan komen ze meestal met vijf mensen. Voor de besprekingen hebben we vergaderruimtes nodig en die hebben we zelf niet.

Vergaderruimtes huren via Tauro.nl

Gelukkig hebben we een oplossing gevonden voor de vergaderruimtes, die kunnen we namelijk huren via Tauro. We hebben zelf de ruimtes enkel een of twee keer per maand nodig, dan is het voor ons voordeliger om ze te huren. De klanten die ons bezoeken, komen alleen langs op dit soort locaties. Ik denk dat nog nooit een klant ons eigen kantoor bezocht heeft. De kantoren van Tauro hebben een receptie, eetgelegenheden en alle benodigde extra’s. Wanneer we een ruimte huren om te vergaderen, dan geven we aan voor hoeveel mensen dit is en we kunnen dan een geschikte ruimte kiezen. Alles ziet er altijd goed verzorgt uit en de klanten krijgen een positieve indruk van ons.

Dit is waarom we vergaderruimtes huren via Tauro.nl:

  • Ze hebben vergaderruimtes van verschillende formaten
  • De gebouwen zijn goed bereikbaar en hebben voldoende parkeergelegenheid
  • Hierdoor hebben we zelf geen vergaderruimtes nodig
  • Sommige gebouwen zijn zeer goed bereikbaar vanaf Schiphol

Laatst gaf de klant aan dat ze vertraging hadden met hun vlucht, ze wisten niet of ze genoeg tijd hadden om ons te bezoeken. Wij konden een zaal huren in een gebouw dat slechts vijftien minuten vanaf Schiphol is. Hierdoor had de klant de mogelijkheid om ons kort te bezoeken om alles te bespreken en dezelfde avond nog terug te vliegen. Anders had de klant een nieuwe vlucht moeten boeken en misschien hadden ze de nacht in Amsterdam moeten doorbrengen, dit was veel duurder voor de klant geweest.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.