Vergaderen in een mooie vergaderlocatie in Twente voor een inspirerende bijeenkomst

Het is niet altijd even gemakkelijk om een goede vergadering te organiseren. Natuurlijk is het niet moeilijk om alle mensen samen te brengen in één ruimte. Maar mensen inspireren is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Als je het kantoor niet verlaat en gewoon in dezelfde vergaderruimte gaat vergaderen, dan zorg je niet voor de nodige prikkels. Mensen blijven vaak passief en volgen het normale ritme. Een verandering van omgeving is heel goed om de boel een beetje op te zwepen. Het is dan ook verstandig om je medewerkers uit de normale saaie grijze context te halen. De vraag is dan wel waar je ze vervolgens wél moet neerzetten. Als je op zoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie in Twente, dan kun je terecht bij De Bebsel. De Bebsel is namelijk een hele mooie vergaderlocatie in Twente. Het gaat ook niet zomaar om een vergaderlocatie in Twente. De Bebsel vind je namelijk in Goor en Goor ligt precies in de gemeente Hof van Twente. Het Hof van Twente trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers die daar komen om te genieten van de rust, de schitterende natuur en de vriendelijke mensen. Dus wat betreft een vergaderlocatie in Twente zit je bij De Bebsel helemaal goed. Je moet je voorstellen dat je gaat vergaderen in een mooie rustige omgeving. Om je heen is het groen en je bent ver verwijderd van de normale kantoorlocatie. Een dergelijke vergaderlocatie in Twente is natuurlijk zeer goed voor een brainstormsessie. Mensen raken sneller geïnspireerd en de buitenlucht is goed voor de hersenen. Het is dan ook zeker geen slecht idee om de vergadering af en toe te onderbreken voor een wandeling. Natuurlijk heb je niet alleen maar een goede plek nodig. Je kunt bij wijze van spreken ook in een kroeg gaan zitten. Bij De Bebsel vind je echter ook alles wat je mag verwachten van een vergaderlocatie in Twente. Je kunt dus prima een PowerPoint presentatie houden, want er is een beamer aanwezig. Verder kun je gebruik maken van:

  • Plasmascherm
  • DVD speler
  • Draadloze microfoons
  • Flip over

Alles is aanwezig om de vergadering soepel te laten verlopen. Het enige verschil zit hem in de toplocatie midden in Twente.

De Bebsel als vergaderlocatie in Twente en heel veel meer

Je kunt De Bebsel natuurlijk gebruiken voor een mooie rustige en inspirerende vergaderlocatie in Twente. Maar De Bebsel leent zich voor vele evenementen en conferenties. Aan de zakelijke kant kun je bijvoorbeeld ook denken aan seminars of conferenties. Maar je kunt er ook terecht voor je huwelijk. De Bebsel is van alle markten thuis. Dat is niet zo gek, want De Bebsel bestaat al vele jaren. De nodige ervaring zal dus niet ontbreken. Als vergaderlocatie in Twente is De Bebsel ook perfect voor de langere bijeenkomsten. Je gaat immers niet helemaal naar Twente reizen om daar vervolgens 10 minuten te vergaderen. Dus als je verwacht dat je inderdaad lang zult moeten vergaderen, dan is De Bebsel de perfecte locatie. Want je kunt de vergadering gelijk combineren met een lekkere lunch of een heerlijk diner. Vergaderen hoeft dus helemaal niet onplezierig te zijn als je kiest voor de Bebsel als vergaderlocatie in Twente.

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op debebsel.nl

Als je meer wilt weten over De Bebsel, de omgeving of de mogelijkheden, dan kun je altijd een kijkje nemen op de website. Je vindt daar onder andere gedetailleerde beschrijvingen van de omgeving. Je kunt precies lezen wat er zoal in de omgeving te doen is en via de verschillende foto’s kun je alvast een sfeerimpressie krijgen van De Bebsel. bekijk ook Vergaderlocatie Twente – De Bebsel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.