Vakantiepark

Ponyparkcity - VakantieparkWilt u lekker weg in eigen land? Kiest u dan eens voor ons vakantiepark. Erg goedkoop en gelegen in het midden van het land zijn we het gehele jaar voor u geopend. Om lekker te kamperen in een klein edoch luxe huisje, met gratis pony om te verzorgen en een ticket naar het attractiepark om de hoek. Wat wil een mens nog meer? Wilt u lekker uitrusten maar hebt u wel kinderen? Geen probleem. Wij bieden een keur aan vermakelijkheden voor uw kinderen zodat u eens lekker uw boek kunt uitlezen in ons vakantiepark. Vergeet trouwens niet dat u zich in een prachtige omgeving bevindt. Daarom raden we het u aan om het vakantiepark zo nu en dan eens te verlaten, zeker als u een beetje avontuurlijk bent ingesteld of gewoon er eens op uit wilt. Dankzij de rustieke omgeving kunt u rondom dit vakantiepark overal fietsen, wandelen en uitstapjes maken in de nabije omgeving naar bijvoorbeeld leuke plaatsen. Zo ligt het centrum van Hardenberg al op 2 kilometer afstand. Hardenberg is een prachtig stadje in Noord-Overijssel en zeer geschikt om te gaan shoppen, of om er de mooie cultuur op te snuiven. Er is voor ieder wat wils, zowel voor ouderen als voor kinderen en dat maakt dit vakantiepark tot een uniek succes. Niet voor niets lukt het ons steevast ieder jaar weer om de mooiste prijzen in huis te halen. Maar neemt u ons woord niet meteen voor lief aan maar kijkt u eens wat eerdere bezoekers over ons te zeggen hebben. Wij bieden de mogelijkheid aan om een review van het verblijf in ons vakantiepark achter te laten. En die liegen er niet om dus we zijn er ook erg trots op elk jaar weer Zoover awards binnen te mogen harken. Dat neemt niet weg dat we op onze lauweren zijn gaan rusten want we blijven onszelf elk jaar opnieuw uitvinden.

Goedkoop vakantiepark dicht bij huis

Wat is er zoal te doen in dit vakantiepark horen we u denken. Nou, leest u dan vooral even verder want we hebben een opsomming gemaakt met een aantal punten. Maar die lijst is verre van compleet en daarom raden we het u vooral aan, als u echt geïnteresseerd bent en graag de kat uit de boom kijkt om snel eens op onze website ponyparkcity.nl te gaan kijken want daar vindt u natuurlijk naast informatie over alle attracties, mogelijkheden en ga zo maar door ook vele foto’s.

  • Het vakantiepark is geheel gethematiseerd in de westernstijl dus u kunt u hier verkleden als cowboy en indiaan. Uw kinderen kunnen dat althans doen maar misschien is het leuk dat u als volwassenen met hen meespeelt en u de rol van bandiet aanneemt of iets dergelijks. Ook komt u hier veelvuldig uw helden uit uw kindertijd tegen zoals Lucky Luke en de Daltons.
  • Ga een middagje zwemmen in ons zwembad. Zowel geschikt voor de jongsten als voor de oudsten want er zijn vele glijbanen maar de mogelijkheid tot baantjestrekken is er ook zeker.
  • Ook kunt u bij ons midgetgolfen en is er een heuse kinderboerderij met lieve minivarkens, schapen, geiten en nog veel meer aaibare diertjes die niet bang zijn voor kinderen. Maar houdt u ze wel in de gaten want u weet maar nooit hoe baldadig ze kunnen zijn.
  • Dit vakantiepark is uiteraard ook een ponypark en uw kinderen krijgen er dan ook een heuse pony bij om te verzorgen tijdens hun verblijf in het vakantiepark. Zonder dat u hier extra voor hoeft te betalen. ons vakantiepark mag dan ook met trots stellen dat we beschikken over een megastal met daarin de grootste hoeveelheid pony’s in heel Europa!

U leest het, er is voor ieder wat wils te doen in ons vakantiepark. Maar ook er buiten kunt u veel doen zoals genieten van de natuur zoals we in de vorige alinea al beschreven. Brengt u een bezoekje aan het attractiepark want als u hier overnacht, dan is een bezoekje geheel gratis. Dat wilt u maar vooral uw kinderen niet missen. Het speciale treintje zal u er heenbrengen en als u voldaan bent van alle ritjes ook weer terugrijden naar het vakantiepark. Gaat u liever een fikse wandeling er naar toe maken of wilt u graag met de fiets, dan kan dat natuurlijk ook allemaal. Daar doen we beslist niet moeilijk over.

Vergeet niet uw gratis pony te huren

Een vakantiepark als deze is uniek in dit land, zeker voor de lage prijs per overnachting. En komt u hier vaker of wilt u hier nogmaals komen? Dan kunt u uw eigen huisje opnieuw boeken, dan reserveren we dit huisje meteen eventjes voor u zodat u zeker weet in uw vertrouwde wigwam te kunnen overnachten. Uw kinderen krijgen een eigen pony om tijdens deze mooie dagen voor te zorgen, uiteraard onder professionele begeleiding. Ondanks de grote hoeveelheid huisjes is het vakantiepark wel erg in trek en is het zeer aan te raden om zo vroeg mogelijk te reserveren. Dan kunnen wij kijken waar er nog plek is. Hebt u nog vragen over het vakantiepark, de kosten of de beschikbare data? Dan kunt u aldus ten eerste op de site kijken want u kunt er zelfs online reserveren. Als u liever iemand persoonlijk spreekt dan kunt u ook met het vakantiepark in contact komen door ons op te bellen. Doet u dit tijdens kantooruren, dan weet u zeker dat u iemand aan de lijn krijgt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.