Uw perfecte kostuum voor carnaval!

Voor je het weet, is het weer zover: de meest feestelijke tijd van het jaar! Tijd om uzelf helemaal om te toveren tot een spontane ridder, het mooiste prinsesje, de grappigste tijger of natuurlijk een helemaal zelfverzonnen figuur. Tijd voor gezelligheid, muziek, gave carnavalswagens en natuurlijk uw nieuwe kostuum voor carnaval. Het is Party-time! Op de website van Party-time vindt u een enorm groot assortiment aan vrijwel ieder kostuum voor carnaval. Er zijn kant-en-klare kostuums te vinden, maar we verkopen ook diverse losse kledingstukken. Denk hierbij aan:

 • Broeken,
 • Jassen,
 • Blouses en jurken.

Op deze manier kunt u zelf uw eigen kostuum voor carnaval samenstellen, zodat u kunt voldoen aan ieder carnavalsmotto! ‘Blefde Plakke?!, ‘Da ziede zo’, ‘Oeteldonk leeft’ of ‘Lampegat watt ledje’; iedere carnavalsstad- en dorp heeft hun eigen motto. Laat uw fantasie gaan en bedenk een uniek en creatief kostuum. Waar u ook vandaan komt en waar u ook carnaval viert: uw kostuum voor carnaval vindt u op party-time.nl ! Daarnaast hebben wij een heel groot assortiment aan de meest bijzondere, grappige en mooie accessoires bij Party-time. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

 • Pruiken en haarsieraden,
 • Make-up,
 • Baarden, snorren en ander soort beharingen,
 • Brillen en lenzen,
 • Tassen,
 • Buidels,
 • Boa’s en veren,
 • Muziekinstrumenten,
 • En nog véél meer!

Uw kostuum kan uitgebreider dan uitgebreid worden, dankzij ons grote assortiment. Op deze manier kunt u zelfs een al bestaand kostuum helemaal naar uw eigen smaak restylen!

kostuum carnaval; steampunks, boeren en vreemde kikkers

Een kostuum voor carnaval mag zo grappig, gek en bijzonder zijn zoals u zelf wilt. Eén week per jaar kunt u zichzelf helemaal laten gaan en is niets te gek. Van de populaire thema’s zoals Halloween, horror, heksen, piraten, cowboys & indianen, tot een uniek outfit, bedacht en ontworpen door uzelf. Wanneer u zelf minder creatief bent, of gewoon liever een kant-en-klaar kostuum aanschaft, bent u ook aan het goede adres bij Party-time. Alle denkbare en meest populaire kostuums kunt u bij ons vinden. Of u nu een voetbalspeler, een sexy agente, brandweerman, priester, non, schoolmeisje of een soldaat wilt worden! Party-time staat altijd voor u klaar: zowel online, als in de winkel. Een kostuum voor carnaval moet lekker zitten en fijn dragen. U draagt hem immers een lange tijd achter elkaar. Daarom begrijpen wij dat het belangrijk is het kostuum voor carnaval even te passen. Wanneer u uw kostuum voor carnaval online besteld, krijgt u van ons de kans om deze eerst te passen. Blijkt de bestelling toch niet helemaal uw maat te zijn? Dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen weer retourneren. Mocht u in de buurt van Weert zijn, mag u hem uiteraard ook persoonlijk komen ruilen.  

Onze locatie

Ruim 7000 carnavalsartikelen zijn in onze winkel te vinden, verdeeld over ruim 350m2 winkelruimte, met dubbele werkhoogte. Bij ons zult u dan ook gegarandeerd slagen voor uw outfit! Wij bevinden ons aan de ‘Maaspoort 60’, met het postcode 6001 BR Weert. Ook online winkelen is mogelijk. Wij leveren uw kostuum (vanaf €50 gratis) binnen 4 werkdagen bij u thuis. Bent u toevallig in de buurt? Dan bent u ook van harte welkom om het kostuum bij ons op te halen in de winkel. Wij zijn geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:30 – 18:00 uur, op donderdag van 09:30 – 21:00 uur en op zaterdag van 09:30 – 17:00 uur. Op maandag en zondag is onze winkel gesloten, maar heten wij u van harte welkom op onze website. Wij wensen u veel plezier met de zoektocht naar uw outfit en zien u graag snel op onze website, of in onze winkel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.