U zoekt een hoogwerker te huur?

Veel mensen vinden het zonde om voor hun schilderklus een professional in te huren. Ze kunnen prima zelf alle kozijnen schuren en verven, en daar sparen ze een hoop geld mee uit. Maar bedenk je wel dat je overal goed bij moet kunnen, en je dus een hoogwerker te huur zult moeten vinden, bijvoorbeeld via Hendrikse Verhuur. Dit is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verhuren van drie verschillende machines, die allemaal bedoeld zijn om een grotere reikwijdte te realiseren. Ze hebben er namelijk:

  • Een verreiker te huur
  • Een hoogwerker te huur
  • een heftruck te huur

Al deze drie machines kunnen zowel privé als zakelijk ingezet worden. Het maakt dus niet uit of je als consument een heftruck nodig hebt of als bedrijf. Als je een bedrijf hebt en je wilt proberen of het fijn werkt, zo’n heftruck in je magazijn, dan kun je deze voor enkele weken of zelfs maanden huren bij Hendrikse verhuur. Maar ook als je als consument aan het slopen bent of met een andere grote klus bezig bent waarvoor je een heftruck of verreiker nodig hebt kun je bij ze terecht. Ze zijn namelijk al te huur vanaf €150,- per dag! Natuurlijk wordt een hoogwerker te huur voor langere periode gemiddeld gezien goedkoper, maar het is fijn om te weten dat je al deze machines ook gewoon voor één tot enkele dagen kunt huren voor jouw project. Neem gerust contact op met de medewerkers van Hendrikse Verhuur, dan vertellen ze je graag alles over de mogelijkheden, zowel op zakelijk als op privégebied.

Het voordeel van een hoogwerker te huur

Vele bedrijven maken standaard gebruik van hoogwerkers en/of heftrucks. Voor hen spreekt het voor zich dat het het meest voordelig is om deze machines gewoon aan te schaffen. Het kan echter ook zo zijn dat je die hoogwerker slechts af en toe nodig hebt, en dan is het zonde van de aanschafwaarde. Als de machine het grootste deel van de tijd stilstaat kun je beter een hoogwerker te huur zoeken. Deze huur je gewoon voor de periode waarin je hem nodig hebt, waarna hij gewoon weer netjes wordt opgehaald door Hendrikse Verhuur. Hij neemt dus geen plek in wanneer je hem niet gebruikt, en dat is wel zo handig! 

Privé een hoogwerker huren

Bij Hendrikse Verhuur merken ze dat er steeds meer vraag is naar een hoogwerker te huur door consumenten. In tijden van recessie zijn deze namelijk geneigd om grote klussen aan hun woning zelf op te knappen in plaats van er een professional voor in te huren. Schilderwerk bijvoorbeeld, of het vervangen van voegen. Dit zijn op zich geen super ingewikkelde klussen en met een beetje handigheid en geduld kun je dit prima zelf doen. Dat schildersbedrijf neemt echter een hoogwerker mee, en als je besluit de klus zelf te klaren zul je deze dus moeten huren. Een hoogwerker te huur voor consumenten kan bij Hendrikse Verhuur. Dat kan voor zowel één dag als voor enkele dagen of zelfs enkele weken. Afhankelijk van de grootte van de klus kun je deze hoogwerker huren zo lang je hem nodig hebt, en dat is wel zo prettig. Want door dit soort klussen zelf op te knappen bespaar je (ondanks dat je zo’n hoogwerker moet huren) nog steeds veel geld uit!

https://www.hendrikseverhuur.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn