U kunt hier snel uw verpakkingsmateriaal bestellen

Verpakkingen zijn voor veel bedrijven onmisbaar. Het wordt gebruikt om een product op een veilige manier te vervoeren maar ook om het op een elegante en overtuigende manier tentoon te stellen in de schappen van de winkel. Daarom wordt een product meestal op diverse manieren verpakt. Bijvoorbeeld eerst in een plastic zakje, vervolgens in een doos en ten slotte worden alle dozen verzameld op een rolcontainer of een pallet. Afijn, dit klinkt wellicht erg bekend en zeer voor de hand liggend maar het is een proces waar u misschien niet zo vaak bij stilstaat. Dat u bijvoorbeeld vroeger uw verpakkingen moest bestellen via postorder of de telefoon en tegenwoordig online, is pas iets van zeer recente aard. Bij uniekverpakkingen.nl bent u in ieder geval aan het juiste adres als u verpakkingsmateriaal in groten getale wilt bestellen. We blijven ons assortiment continu uitbreiden zodat we altijd voldoen aan de wensen van onze klanten in deze moderne tijden. Er zal erg veel digitaliseren, maar de mens is een materialistisch wezen. Daarnaast zal voedsel en drinken maar ook kleding en elektronica niet gedigitaliseerd kunnen worden dus vele sectoren van de handel en de industrie zullen ook in de toekomst blijvend bij bedrijven zoals de onze willen bestellen. We hopen daarom dat we u ook in de toekomst van dienst kunnen zijn en dat u ons zult bookmarken.

Online bestellen, dat brengt vele voordelen met zich mee

Een groot voordeel van online bestellen is het feit dat u niet meer de deur uit hoeft. Dat geldt niet alleen maar voor particulieren, maar ook voor ondernemingen. U hebt het wellicht al druk genoeg om u ook nog eens bezig te houden met het afhalen van zakjes en kartonnen dozen. U wilt in de eerste plaats waarschijnlijk dat deze producten sowieso bij u worden afgeleverd in plaats dat u ze moet afhalen in onze loods. U kunt daarom bij ons een eigen account aanmaken. Dat betekent dat u slechts eenmalig uw gegevens zoals uw bedrijfsnaam, adres en contactgegevens in hoeft te vullen. In de toekomst logt u in met behulp van uw inlognaam en wachtwoord. U kunt vorige bestelopdrachten inzien en dezelfde bestellingen opnieuw plaatsen. Tel uit uw tijdwinst want dit kunt u als eerste taak in de vroege ochtend doen nadat u op kantoor bent aangekomen. Zo ziet u maar weer hoe eenvoudig bestellen via het internet nu eigenlijk is.

  • Dus klik op de producten die u wilt kopen. We hebben ze voor u verdeeld in handige categorie├źn zoals polybags, wikkelfolie en koordzakken,
  • Log vervolgens in op uw account of maak vrijblijvend een account aan,
  • Dan kunt u het bestellen al gaan afronden door te betalen. Ook dat werkt natuurlijk digitaal. Het enige wat u daarvoor nodig hebt is een account bij iDEAL, PayPal, Afterpay of een vergelijkbare betaalservice.

U ontvangt van ons een bevestiging in uw mailbox en we laten het u ook weten als het pakketje uw kant op komt.

Een artikel op maat laten maken? Geef dit dan direct even aan

Het is ten slotte ook mogelijk om op maat te bestellen. Zakken kunnen we namelijk moeiteloos voor u op maat maken zodat u een uniek product ontvangt waar u echt iets aan hebt. Vergeet trouwens niet om onze aanbiedingen te volgen, zo leveren we regelmatig verpakkingen die in de opruiming zijn gedaan tegen erg scherpe prijzen. Bestelt u boven de 200 euro? Dan zijn er geen verzendkosten aan verbonden. Een handige manier om geld te besparen is daarom om direct in het groot te bestellen. Als u genoeg ruimte hebt in uw magazijn dan is dat een uitstekend idee.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.