Trouwringen

Juwelierdetijd - TrouwringenEen trouwerij is al duur genoeg zoals u misschien wel weet en de trouwringen zijn onbetwist een van de duurdere aspecten van een trouwerij, naast de jurk en de locatie. Maar wees geen dief van uw eigen portemonnee! Trouwringen zijn een flinke investering maar als u met ons in zee gaat, dan beloven we u dat u iets prachtigs zult vinden voor een zeer schappelijke prijs. Hopelijk klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren en kijkt u vandaag nog op onze website: juwelierdetijd.nl. U zult daar tevens ons bezoekadres kunnen vinden, zowel voor onze juwelierszaak, ons taxatiebureau als u juwelen en sieraden wilt verkopen en onze speciale ringenstudio met een van de grootste collecties trouwringen in de regio Doetinchem, Arnhem of Nijmegen. We hebben namelijk drie vestigingen zodat iedereen in Nederland een studio binnen handbereik heeft voor zijn of haar trouwringen. Natuurlijk maken we deze trouwringen niet zelf in onze winkel maar we kunnen het wel doorgeven aan onze producenten en leveranciers als u zelf wensen hebt. Wij willen ze namelijk erg graag op maat voor u maken zodat u met wel heel bijzondere ringen aan zult komen op uw bruiloft. Dan kunt u met wel heel unieke trouwringen op de proppen komen waar u vriend en vijand jaloers mee zult weten te maken tijdens deze ceremonie. Hebt u dus bepaalde wensen en vindt u geen trouwringen op onze site die geheel aan uw wensen voldoen? Geeft u dan door wat u zelf wilt. Bijvoorbeeld het materiaal of de steentjes die erin verwerkt moeten worden. Wij weten hier wel raad mee. Sterker nog, we hebben zelfs een eigen goudsmid die deze ringen voor u kan maken. We hoeven daarvoor dus niet de hulp van derden in te schakelen. En dat zult u weer terugzien in de prijzen dus wacht niet langer maar stuur uw idee├źn vandaag nog naar ons door. Dan kijken we er ogenblikkelijk naar en sturen u een e-mail met een geheel vrijblijvende offerte. U zit dus nergens aan vast, pas als de trouwringen geproduceerd zijn brengen we de kosten in rekening.

Trouwringen in alle soorten en maten

Als u met ons in zee gaat dan zijn er een aantal dingen die we u nu al kunnen beloven.

  • U krijgt de trouwringen zo spoedig mogelijk geleverd. Meestal kan dit al binnen twee dagen. Tenzij we ze natuurlijk moeten produceren, dan gaat er wel wat meer tijd overheen. Aan de andere kant bent u hier vast al wel een tijdje mee bezig en duurt de bruiloft nog lang. Trouwringen zijn meestal een van de eerste dingen die men regelt, dit is dan ook tevens een gouden tip voor eenieder die binnenkort wil gaan trouwen.
  • U wilt vast en zeker de ringen laten graveren met de naam van uw partner en de datum van de bruiloft. Wij doen dit gratis voor u.
  • Wij garanderen de beste prijs voor deze trouwringen.
  • Online kunt u alles alvast komen bekijken en u kunt trouwringen online ontwerpen. U hebt hier een programma voor nodig dat u gratis kunt downloaden en het hebben van een webcam met printer is ook handig. U kunt dan digitaal alle zelfontworpen trouwringen passen en aanpassen. Kijkt u maar op de website hoe dit precies in zijn werk gaat. Dit is zeker aan te raden voor mensen die graag met ons in zee gaan maar geen tijd of geld hebben om helemaal naar een van onze drie winkels af te reizen.
  • U kunt er een mooi uitje van maken. De Achterhoek heeft veel te bieden, klikt u maar eens op de link op de site voor meer informatie over deze mooie streek in het oosten van het land. Boekt u dus een hotel en geniet van deze omgeving terwijl u in alle rust uw trouwringen komt uitzoeken.

Maak er een onvergetelijke dag van

Want het is altijd erg leuk om trouwringen ui te zoeken. Dat weten wij allemaal uit ervaring want we zijn zelf ook allen getrouwd. Uiteraard hopen we dat dit de enige keer voor u zal zijn dat u trouwringen hoeft uit te zoeken en dat u vervolgens een erg gelukkig leven zult gaan leiden. Wij bieden in ieder geval op het gebied van de trouwringen vele voordelen ten opzichte van andere winkels. Zo is het graveren gratis en krijgt u en levenslange garantie op het materiaal en de fabricage. Uiteraard is het vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit dus zal het ook uw leven lang meegaan. Mocht er toch iets kapot gaan? Dan repareren we dit gratis voor u. U kunt de trouwringen aldus zelf ontwerpen maar u hebt ook de keuze uit duizenden modellen. De kans dat u met iets ergs origineels op de proppen zult kopen is per definitie erg hoog. Ook krijgt u garantie op de maat. Want het kan gebeuren dat u online bestelt en de maat toch niet blijkt te kloppen. Dan mag u het gratis terugsturen en sturen we de goede maten naar u op. Bent u tevreden over onze service? Vergeet dan niet om ons te liken op Facebook. Ook kunt u onze bedrijfsfilmpjes bekijken en ziet u hoe we deze ringen maken tot de prachtige eindproducten zoals u die in onze catalogus kunt vinden. Door ons te liken op Facebook blijft u tevens op de hoogte van acties en kortingen. Vergeet dit dus niet te doen, dan mist u geen enkele update meer. We zien u hopelijk snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.