Trouwringen in Amersfoort naar wens gemaakt

Uw trouwdag is een intensieve, maar vooral ook mooie dag. U moet veel regelen, maar kunt de dag geheel aanpassen aan uw wensen. De mooiste dag van uw leven kan niet zonder mooie ringen. Daarom kunt u nu trouwringen in Amersfoort kopen die speciaal voor u gemaakt zijn. Juwelier De Tijd biedt een groot scala aan ringen, die u geheel naar wens aan kan passen. Zo worden trouwringen in Amersfoort uitzoeken een speciaal moment waar u nog jaren plezier van heeft. Wij bieden trouwringen in Amersfoort die:

 • Bij u en uw leven passen.
 • Kwaliteit uitstralen
 • Uniek zijn
 • Exclusief zijn
 • Met liefde gemaakt zijn.

Op welke manier u dan ook op zoek gaat naar trouwringen in Amersfoort, het is belangrijk dat de ringen goed bij u passen. Daarom laten wij u bij ons altijd kennismaken met verschillende soorten en merken trouwringen in Amersfoort.

Onze trouwringen in Amersfoort hebben een tijdloos ontwerp

Onze trouwringen in Amersfoort komen in alle soorten en merken. Welk soort u ook kiest, alles is altijd van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor titanium trouwringen in Amersfoort. Deze ringen hebben een elegant en tijdloos ontwerp, die vaak wordt gebruikt in combinatie met edelmetaal goud. Titanium is harder dan staal, ontzettend licht, niet oxiderend, vormvast en huidvriendelijk. Daarom zijn titanium trouwringen in Amersfoort de perfecte keuze voor mensen met een huidallergie. U kunt daarnaast ook kiezen voor een uniek ontwerp. Wij gaan in gesprek met u over de wensen voor uw ring en maken van daaruit een ontwerp. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een bredere ring gaan of net wat meer briljanten. Onze trouwringen in Amersfoort kunnen geheel aangepast worden. Zoals bijvoorbeeld oude sieraden hergebruiken in uw trouwring omdat het een emotionele waarde heeft, of een andere afwerking van het materiaal. Daaruit kunt u kiezen uit:

 • Hoogglans
 • Mat
 • IJsmat
 • Gezandstraald
 • Satijnmat
 • Gehamerd

Heeft u beiden een andere smaak? Dat is bij ons geen probleem. Wij luisteren naar uw wensen en kunnen van daaruit onze trouwringen in Amersfoort geheel naar uw wens maken, waardoor u beiden geen concessies hoeft te doen. Uiteindelijk is het uw speciale dag, waarbij u beiden tevreden moeten zijn met het eindresultaat van de ringen. Ook hebben ze een maatgarantie van tien jaar. Mocht uw ring dus niet meer passen, dan kunt u tegen een aantrekkelijke prijs een nieuwe ring op maat laten maken.

Maak vrijblijvend een afspraak om u te laten adviseren

Juwelier De Tijd is gespecialiseerd in trouwringen. Bij ons vindt u trouwringen voor iedere smaak. Daarom raden wij aan op tijd te beginnen met oriƫnteren. In onze trouwringenstudio kunt u rustig rondkijken en advies vragen aan onze medewerkers over de verschillende materialen en alle mogelijkheden. Wij hebben ringen die aan alle eisen voldoen, waarbij u profiteert van gratis graveren, ieder jaar gratis professionele reiniging en controle, levenslange garantie op materiaal en fabricage en gratis verzekerd tegen diefstal of verlies. Wilt u langskomen om onze trouwringen te bekijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op juwelierdetijd.nl, zodat wij een afspraak kunnen plannen. Zo weten wij zeker dat wij alle tijd voor u hebben en onze medewerkers u kunnen adviseren en helpen bij uw wensen en eisen. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk bij u terug om de afspraak te bevestigen of een andere datum in te plannen. Liever eerst zelf rondkijken? Breng dan een bezoekje aan onze winkel en kijk wat er in ons assortiment te vinden is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.