Topvermaak met een echte goochelaar

Staat er bij u binnenkort een familiedag gepland en is dit altijd weer een grootste aangelegenheid? Bent u dit jaar verantwoordelijk voor de invulling en bent u daarom op zoek naar een leuke manier van vermaak? Wilt u dat er wel iets leuks te doen is, maar dat dit niet per se alle aandacht van iedereen vereist? Dan is een goochelaar heel geschikt! Een goochelaar staat namelijk gewoon tussen het publiek, hij loopt wel eens van het ene naar het andere tafeltje. Er is dus genoeg plezier beschikbaar, maar niet iedereen hoeft zich er de hele tijd mee bezig te houden. En dat is wel een uitkomst natuurlijk, op zo’n dag waarop u als familie ook eens goed bij wilt praten. Maar als er verder helemaal geen activiteiten zijn, dan is het ook maar zo kaal. Een goochelaar is dus een ideale oplossing om voor passend vermaak te zorgen. Lijkt dit u nou ook wel wat? Aarzel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om hier ook voor te kiezen. Dit zal u zeker geen windeieren leggen. Surf dus vandaag nog naar richmagic.nl om meer informatie te krijgen over onze goochelaar, die staat te trappelen om bij u op locatie langs te komen en de hele familie te vermaken. Altijd een goede keuze!

Wat zijn de voordelen van een goochelaar?

Als u voor een goochelaar van Rich Magic kiest, dan maakt u een hele verstandige beslissing. U kiest namelijk voor een regelrechte totaaloplossing, omdat het voor iedereen leuk is. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in dit vak en dit betekent dat wij werkelijk alle doelgroepen kunnen bedienen, dus ook families met mensen van de meest uiteenlopende leeftijden. Wij hebben voor ieder wat wils! Hoe gaat dit in zijn werk? Rich Magic doet steeds korte acts van ongeveer tien minuten. U denkt nu misschien, dat is toch niks? Maar dan hebt u het mis. Hij laat echt een verbluffende act zien waar niemand iets van begrijpt en dus nog lang over na blijft praten. Dit verhoogt de sfeer. Bij elk tafeltje haalt hij weer een andere truc uit zijn trucendoos en dit zorgt keer op keer voor betovering. En er wordt flink veel gelachen! Onze goochelaar weet alle trucs bovendien op een zeer komische wijze te presenteren, dat natuurlijk ook op de lachspieren werkt. Kortom, u zult zeker niet teleurgesteld worden en zult de dag van uw leven gaan beleven met deze goochelaar. Maak dus snel uw keuze voor de dag waarop wij langs kunnen komen!

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Misschien hebt u ook de taak gekregen om het familie-evenement dit jaar betaalbaar te houden. En misschien denkt u dan dat u maar beter geen goochelaar in kunt schakelen. Toch is het een goed idee om wel voor ons te kiezen, omdat een goochelaar bij ons weinig kosten met zich mee zal brengen. Wij gaan zeer voordelig te werk en bovendien hoeft u geen extra kosten te maken voor bijvoorbeeld een podium of iets dergelijks. Hier zou u in andere gevallen wel wat budget voor moeten reserveren. Verder zorgen wij sowieso voor lage tarieven, dus dat scheelt al een hoop. Al met al hoeft u dus niet al te diep in de buidel te tasten voor een goochelaar van richmagic.nl. Het kan dus gewoon doorgaan! Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Twijfel dan niet en neem vandaag nog even contact op met ons team. Wij staan altijd open voor al uw vragen en horen graag van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.