Stoppen roken? Waarom dan geen e sigaret kopen?

Als je serieus wilt stoppen met roken, dan is het belangrijk dat je je zwakheden kent. Een verslaving is niet iets dat je zomaar even aan de kant zet. Waarschijnlijk is het ook niet de eerste keer dat je wilt stoppen hoewel het wellicht wel de eerste keer is dat je echt tot actie over gaat. Dat zegt dus al veel over de kracht van een verslaving. Op het moment dat je eigenlijk wilt stoppen en het idee van stoppen dus ook in je hoofd zit, dan zou je verwachten dat de stap om daadwerkelijk te stoppen niet zo groot is. Maar juist die stap is vaak het moeilijkst. De verslaving laat zich dan gelden waardoor je het stoppen uitstelt naar een later moment. Je zegt tegen jezelf dat je er goed aan doet om niet meer te roken, maar het stoppen bewaar je voor een later moment. Vervolgen pas je allerlei rationalisaties toe zoals het feit dat het op dit moment heel stressvol is op het werk of thuis en dat je dus niet ook nog meer stress kunt gebruiken door te stoppen met roken. Dit klinkt zo op het eerste gezicht heel redelijk, maar je dient wel goed te beseffen dat er nooit een goed moment is, want wanneer je ook stopt, je zult er altijd onder te lijden hebben. Hoe langer je het volhoudt, des te intenser zal de verslaving zich opdringen. Je moet het dus lang genoeg volhouden, totdat de verslaving als het ware uitgeput is en het opgeeft. Maar dat is enkel de fysieke verslaving, want op dat moment begint de geestelijke strijd. Het is dan ook geen schande om de moeilijkheid van stoppen te accepteren en hulp in te schakelen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een e sigaret te kopen. Door een e sigaret te kopen kun je het stoppen namelijk makkelijker maken of minder moeilijk. Het is maar net hoe je het wilt bekijken natuurlijk. Een e sigaret is geen schadelijke tabakssigaret, dus je stopt met het roken van de gewone schadelijke sigaret. Maar door over te stappen op een e sigaret kun je nog steeds blijven roken, waardoor je dus ook tegemoet komt aan je geestelijke verslaving. Juist op die momentjes dat je er zo aan gewend bent om te roken, kun je gewoon blijven roken. Denk aan momenten als:

  • Na of bij de koffie
  • Na het eten
  • Bij de borrel
  • Na de seks

Daarnaast kun je je lichaam langzaam laten wennen aan een leven zonder nicotine als je een e sigaret gaat kopen. Een e sigaret werkt namelijk met e liquid en je kunt deze e liquid met en zonder nicotine kopen. Tevens kun je de hoeveelheid beïnvloeden en daardoor kun je dus ook geleidelijk stoppen.

Waar kan ik een e sigaret kopen?

Een e sigaret kopen doe je via het internet. Je kunt ook naar de winkel reizen, maar waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan? Op de website van e-liquidwinkel vind je meteen ook een overzicht van populaire merken en e sigaretten die je kunt kopen. Naast een e sigaret kopen kun je via e-liquidwinkel.nl uiteraard ook de nodige e liquid kopen. Je kunt dus meteen al je inkopen doen via e-liquidwinkel.nl.

Ontdek de voordelen van e-liquidwinkel.nl

Als je een e sigaret gaat kopen via een webwinkel als e-liquidwinkel.nl, dan profiteer je natuurlijk van vele voordelen. Zo kun je bij e-liquidwinkel.nl bijvoorbeeld een e sigaret kopen tegen een hele scherpe prijs. Verder profiteer je altijd van de uitstekende service van e-liquidwinkel.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.