Stevia poeder als alternatief voor suiker

Bent u een echte zoetekauw, maar merkt u de laatste tijd dat u niet meer zo makkelijk op gewicht komt? Dan doet u er verstandig aan om eens te kijken naar uw suikerinname. Hoewel veel mensen denken dat ze dik worden van vetten, is dat niet helemaal het geval. het ligt namelijk iets genuanceerder dan dat. Mensen worden namelijk niet dik van vetten, maar van suikers en de combinatie van te veel vetten en suikers. Er zijn natuurlijk dingen die u kunt laten staan zoals frisdrank, want dit is een grote boosdoener, maar er is ook een alternatief op de markt dat er voor zorgt dat u kunt genieten van een zoete smaak zonder dat u de nadelen heeft van de normale suikers. We hebben het hier over Stevia poeder. Stevia poeder komt van de Stevia plant. Stevia biedt een perfect alternatief op suiker en bevat nauwelijks calorieën. De laatste jaren is het Stevia poeder erg in zwang en het product is dan ook in steeds meer winkels te krijgen. De chemische zoetstoffen die we bijvoorbeeld vinden in light dranken, zorgen er namelijk voor dat ons lichaam denkt dat het suikers binnen krijgt terwijl dat niet zo is. Tevens zijn chemische zoetstoffen niet gezond voor ons. Uit onderzoek is gebleken dat u beter gewoon suiker tot u kunt nemen dan zoetstoffen omdat u uw lichaam met zoetstoffen als het ware voor de gek houdt en daardoor kan het uit balans raken. Kiezen voor een Stevia poeder betekent kiezen voor een natuurlijke stof. Moeder natuur heeft alles in huis wat we nodig hebben en als u dan ook wilt genieten van de zoete smaak, dan kunt u simpelweg het beste kiezen voor Stevia poeder. U kunt de Stevia poeder krijgen in verschillende vormen. Wij verkopen niet enkel alleen Stevia poeder maar ook andere Stevia producten zoals:

  • chocolade pasta gezoet met natuurlijke Stevia
  • jam gezoet met natuurlijke Stevia
  • gezonde dranken gezoet met natuurlijke Stevia
  • brood en meelproducten zonder gluten
  • verschillende soorten snoep op een natuurlijk manier gezoet

Voordelen van Stevia poeder

Er zijn tal van voordelen op de noemen van Stevia maar de voornaamste voordelen zullen wij hier met u bespreken zodat u weet waarom het zo belangrijk is om te kiezen voor een natuurlijk zoetstof en niet voor een chemische zoetstof. Eerder bespraken wij al de impact van onnatuurlijk gezoete producten op het lichaam. Onnatuurlijke zoetjes tasten het zenuwstelsel aan. U kunt zich voorstellen dat zoiets niet in een dag gebeurt, maar op termijn en bij langdurig gebruik van onnatuurlijk gezoete producten, kunt u wel degelijk serieuze klachten krijgen waar u niet zo maar meer vanaf komt. Daarnaast is het zo dat suiker en chemische zoetstoffen zeer slecht zijn voor het gebit. Mensen die dan ook veel suiker binnen krijgen hebben vaker last van ontstekingen in de mond en aften op het tandvlees. Ook zullen zij vaker gaatjes in de tanden en kiezen hebben. Als u kiest voor Stevia in plaats van suiker of chemische vervangen van suikers, dan zult u merken dat dit veel beter aanvoelt. Stevia poeder heeft een zachte zoete smaak. De Stevia poeder komt zoals gezegd van de Stevia plant. De zoete stof bevindt zich in de bladeren van de plant. Dat betekent dat hier de zoete stof uitgehaald wordt. Als de stof uit de bladeren wordt gehaald, wordt hij eerst verdund voordat het kan worden gebruikt als poeder. Uit onderzoek is gebleken dat er nog meer voordelen verbonden zijn aan het gebruik van Stevia poeder. Mensen die namelijk last hebben van een hoge bloeddruk, schijnen baat te hebben bij het gebruik van Stevia poeder omdat het poeder een bloeddrukverlagende werking heeft. Tevens is het zo dat mensen die gebruik maken van het poeder minder snel last hebben van overgewicht. We vinden het allemaal fijn om te kunnen genieten van lekker eten en de meeste mensen houden van een lekkere zoete smaak. Kiezen voor een natuurlijke zoete smaak is kiezen voor uzelf en uw gezondheid en daarvoor bent u bij ons dan ook op het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten met Stevia gezoete producten. Dat betekent dat u kunt kiezen uit een zeer rijk en bewust samengesteld assortiment aan producten.

Stevia poeder: genieten van natuurlijke producten

Houdt u van genieten? Dat is een retorische vraag, want het lijkt ons sterk dat uw antwoord op de vraag ‘nee’ zal zijn. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld. Bij het samenstellen van ons assortiment hebben wij altijd voorop gesteld dat ‘gezond’ en ‘lekker’ hand in hand moeten kunnen gaan en dat ziet u terug in al onze producten. Mensen moeten genieten en daarvoor zijn er tal van mogelijkheden die geen afbreuk doen aan uw gezondheid. Maak de beste keuze en kies voor natuurlijk gezoete producten. Ook genieten van lekkere chocolade pasta op een gezonde boterham? Dan bent u hier helemaal op het juiste adres. Kies online voor onze gezonde producten en wij staan voor u klaar om uw bestelling snel te bezorgen. Als u vragen heeft over een van onze producten kunt u bovendien op ieder moment contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij bedienen u graag van advies. Een gezonde geest huist in een gezond lichaam en als u bewust kiest voor gezonde voeding dat op een natuurlijke manier is gezoet, dan zult u merken dat u hier heel erg veel voor terug krijgt. Ga daarom snel naar onze webwinkel op www.steviaproducts.be en kies vandaag nog voor de mooiste natuurlijke producten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.