Speel leuke spelletjes als Whale of Winnings op je mobiel en verveel je geen seconde meer

fairplayspelletjes - whale of winningsNiets is ergers dan je vervelen en toch overkomt het je op de meest vervelende momenten. Verveling zegt veel over de menselijke conditie. Zodra je je verveelt dan heb je niks te doen. Maar niets te doen hebben leidt niet altijd tot verveling. Soms zijn mensen blij dat ze eindelijk even niets te doen hebben. Dus verveling is meer dan alleen een gebrek aan activiteit. Het is vooral ook een vervelend leeg gevoel van onbehagen op het moment dat je niets te doen hebt. Het punt is dat activiteiten je als het ware afleiden van dit gevoel. Zolang je jezelf maar bezig houdt is er niets aan de hand. Daarom zijn mensen ook altijd bezig met activiteiten. Ze gaan aan het werk, ze hebben hobby’s, doen leuke dingen met andere mensen en uiteindelijk gaan ze slapen. Zelfs in hun slaap is er voldoende activiteit in de vorm van dromen. Soms word je wakker nadat je een nacht lang allerlei avonturen hebt beleefd. Kortom, de menselijke geest wordt constant bezig gehouden. Op het moment dat je het te druk hebt, dan is een loos momentje zeer welkom, maar zulke momentjes moeten niet te lang duren, want dan voel je al snel de verveling opkomen. Verveling is vaak erger dan lijden, want als je ergens last van hebt, dan ben je in ieder geval bezig met je pijn en dat betekent dat je geest ergens op is gericht. De geest wordt dan dus afgeleid. Als je je verveeld, dan is je geest nergens op gericht behalve de leegte van het bestaan. Dus je moet verveling te allen tijde zien te voorkomen. Heb je even niets te doen? Speel dan een mobiel spelletje zoals Whale of Winnings op je telefoon. De mobiele telefoons en smartphones zijn perfecte middelen om de verveling buiten de deur te houden, want je kunt talloze spelletjes downloaden waarmee je je tijdens loze momentjes kunt vermaken. Whale of Winnings is perfect voor in de trein, in de bus, in de wachtruimte en zelfs op het toilet. Het is gemakkelijk te spelen, lekker verslavend en je kunt het oppakken en neerleggen wanneer het jou uitkomt. Dus speel vandaag nog Whale of Winnings!

Download Whale of Winnings via fairplayspelletjes.nl

Het downloaden van spelletjes voor op je mobiel is niet altijd even gemakkelijk. Als je via de appstore een spelletje download, dan weet je nooit zeker of het een leuk spelletje is en of het een goed spel is voor je telefoon. Tevens weet je niet of je veel moet betalen. Een spelletje kan immers gratis zijn, maar eenmaal in het spel kan het zo maar zo zijn dat je credits of iets dergelijks moet kopen om verder te kunnen of om bepaalde dingen te unlocken. Dus daarom is er nu fairplayspelletjes.nl. Hier kun je allerlei games downloaden die al zijn getest en die populair zijn onder andere gebruikers. Een spelletje als Whale of Winnings is bijvoorbeeld een spel dat geliefd is onder vele gamers. Dus je weet zeker dat wanneer je een spel als Whale of Winnings downloadt, dat je dan niet verveeld zult raken.

Keuze uit een ruim aanbod aan verschillende spelletjes

Is Whale of Winnings niet helemaal jouw ding en wil je kijken of er naast Whale of Winnings ook nog andere games te downloaden zijn, ook dan zit je goed op fairplayspelletjes.nl. Zo kun je op deze site verschillende spelletjes downloaden zoals:

  • Cast for Cash
  • Vintage Vegas
  • Beach Bums
  • Pirate Pillage
  • Duckpond Mahjong
  • Piece of Pie
  • Tahiti time
  • A Switch in Time
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.