Snel en comfortabel reizen dankzij de Schiphol taxi

Als je in Amsterdam woont, of het nu in het centrum is of in Amsterdam Noord, je kunt altijd makkelijk een tripje plannen, want je hebt het vliegveld immers dichtbij. Maar hoewel het vliegveld relatief dichtbij is, moet je er eerst wel naar toe. Lopend is niet echt een optie en dus heb je iets van vervoer nodig. De meeste mensen kiezen dan voor hun eigen auto, maar dat is niet zonder nadelen. Een betere optie is daarom een taxi Schiphol van schipholtaxi.com. Als je immers met je eigen auto gaat, dan moet je ook met je auto door het drukke verkeer in en rondom Amsterdam rijden. Nu heb je zelf niet altijd evenveel grip op de vertrektijden en aankomsttijden van vluchten. Dus het is heel goed mogelijk dat je door de spits moet rijden. Hoewel dat natuurlijk geen grote problemen hoeft op te leveren, is het niet bepaald comfortabel. Als je echter een Schiphol taxi neemt, dan kun je lekker achterin gaan zitten en je overgeven aan de voorpret van de reis. Indien het een zakelijke reis is, dan kun je in de Schiphol taxi nog wat documenten doornemen. De eigen auto heeft ook het nadeel dat je deze na gebruik dient te parkeren. Als je naar huis rijdt, dan kun je je auto gratis in je eigen parkeergarage zetten of op de oprit. Maar als je naar het vliegveld rijdt, dan is parkeren zeker niet gratis. Je moet dus per dag betalen voor je parkeerplek. Tenzij je samen met iemand rijdt die daarna de auto weer naar huis brengt, moet je dus parkeerkosten betalen. Los daarvan parkeer je je auto niet direct in de buurt van de ingang. Als je met veel bagage reist, dan moet je met al die koffers uiteraard ook weer naar de ingang van het vliegveld lopen. Daar word je niet bepaald blij van en de reis moet dan nog beginnen. De Schiphol taxi daarentegen, zet jou netjes met je bagage af bij de ingang van het vliegveld. Je kunt dan meteen doorlopen naar de aankomsthal. Als het slecht weer is, dan hoef je dus ook niet door de regen te banjeren. Je verzamelt hooguit een paar spetters voor je droog en wel op Schiphol arriveert. De Schiphol taxi rijdt vervolgens weer weg en je hebt dan dus geen auto die ergens geparkeerd moet worden. Als je in Amsterdam woont, dan is het ook niet duur om met de taxi naar Schiphol te reizen. Dus qua comfort, reisgemak en snelheid, doe je er goed aan om een Schiphol taxi te reserveren bij schipholtaxi.com.

Boek snel een Schiphol taxi via de site

Een vlucht is nooit spontaan, want je weet altijd van te voren wanneer je vlucht vertrekt. Je kunt dus ook altijd op tijd een taxi reserveren. Je kunt ook bellen als je direct een taxi nodig hebt of als je juist van het vliegveld naar huis gebracht wil worden.

Vaste tarieven voor de ritten vanuit Amsterdam naar Schiphol

Qua zekerheid is het ook prettig om met een Schiphol taxi te reizen, want je hebt altijd te maken met vaste tarieven. Deze tarieven variëren per start- of eindlocatie. Zo betaal je de volgende tarieven:

  • Amsterdam Centraal (€40,00)
  • Amsterdam Zuid (€ 35,00)
  • Amsterdam Noord (€ 50,00)
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.