Slimmer bouwen met de installatievloer

Als aannemer doe ik vooral projecten in de utiliteitsbouw, en dan de IT-sector. Dat is geleidelijk ontstaan. Toen bedrijven eenmaal wisten dat wij goed waren in de IT, en in het leggen van installatievloeren, wisten ze ons snel te vinden. Voor de leek is de installatievloer te vergelijken met een systeemplafond. Net als in een systeemplafond zit er ruimte om leidingen en installaties te plaatsen. Bij een plafond is dat uiteraard aan de bovenzijde, bij de installatievloer aan de onderzijde. Wij betrekken onze installatievloer meestal van SFT. Kijk maar op systemfloortechnics voor een impressie van de installatievloer. Je hebt met het plaatsen van een dergelijke vloer veel ruimte om daaronder zaken te realiseren. Bijvoorbeeld een koelingsruimte, die voor het koelen van servers wordt gebruikt. Ik ben zeer tevreden over de installatievloer die SFT ons levert. Ze zijn altijd op tijd en ik kan de vloeren snel en slim toepassen. Onze eindgebruikers zijn dan ook altijd tevreden met het eindresultaat. Als de juiste aansluitingen maar op de juiste plek zitten is voor hen alles goed. Je zou verwachten dat het comfort met een holle vloer te wensen over laat, maar dat is niet het geval bij de installatievloer van SFT. Dat hebben ze knap gemaakt.

Installatievloer toepassen

Ook interesse in het toepassen van de vloer van SFT? Ook u kunt, als ondernemer of particulier, de installatievloer toepassen. De vloer is bijzonder makkelijk te leggen. De voordelen van de vloer zijn legio, zoals:

  • Geen rekening hoeven houden met de plaats van de installaties
  • Hoge belastbaarheid
  • Snelle montage
  • Degelijke kwaliteit

Er zijn steeds meer branches die de installatievloer zoals die van SFT gaan toepassen. Dat snap ik, want het is een prettig product om mee te werken. Omdat de IT groeit is de vraag naar gebouwen waar IT-installaties staan alleen maar toegenomen. Dat verklaart waarom ik en mijn collega’s steeds meer werk hebben. Voorlopig klop ik dus nog wel aan bij SFT. Als u dat ook wilt adviseer ik u eens contact op te nemen met SFT, voor meer informatie. Doe dat bijvoorbeeld via systemfloortechnics.nl. Als u er niet uitkomt via de website kunt u ook contact opnemen met een medewerker van SFT.

Samenwerken met goede leveranciers

Als aannemer weet ik dat niet alleen je eigen werk van belang is. Ik lever het totaalplaatje op, waar dus ook de juiste producten in verwerkt moeten zitten. Het is dus belangrijk dat ik goede leveranciers tot mijn beschikking heb en goed samen kan werken. De installaties die worden aangebracht laat ik alleen monteren door de installateurs met wie ik al langer samenwerk. De vloer die ik betrek van SFT zal ik ook niet snel inruilen voor een andere vloer. Daarvoor ben ik te blij met de kwaliteit. Een aannemer die op zoek is naar een nieuw soort installatievloer kan ik dan ook aanraden eens met SFT te gaan praten. Hier weet men voldoende van de branche af en kan men goed advies geven. Elke aannemer komt wel eens een project tegen dat tegenzit. Soms moet ik ook overleggen met iemand over de installatievloer. Dan passen de leidingen niet of is er een ontwerpfout gemaakt. In die gevallen ben ik blij dat ik kan terugvallen op de experts van SFT. Zij kennen hun product door en door, en kunnen dus altijd een oplossing aandragen voor het probleem dat ik op de bouw heb. Zo’n partner vind ik niet overal. Die moet je koesteren als je het aan mij vraagt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.