Scherp, snel en kwalitatief drukwerk

zogedrukt - Drukwerk

Ik denk dat het voor iedere ondernemer wel belangrijk is om een goede en betrouwbare website te hebben waar ze terecht kunnen voor hun drukwerk. Ikzelf heb die website gevonden bij ZoGedrukt. Dit bedrijf biedt alles aan op het gebied van drukwerk wat ik nodig heb. Zo was ik in het begin erg onzeker over de ontwerpen die ik had gemaakt, maar kende ik niemand in mijn omgeving die mij hierbij kon helpen. Ik wilde ook niet een heel ander bedrijf inschakelen. Ik heb dat een keer geprobeerd en zij hadden hele andere ideeën dan ik en dat liep dus niet heel goed af. Met sommige dingen is het gewoon beter om het zelf te doen als ondernemer, zeker als je specifieke ideeën hebt. Inmiddels ben ik een trouwe klant bij ZoGedrukt.

  • Flyers
  • Posters
  • Spandoeken
  • Brochures

Ik vind het prettig om altijd wel iets aan offline promotiemateriaal te hebben liggen. Op die manier ben ik ervan verzekerd dat als ik potentiële klanten tegenkom ik altijd iets heb dat ik aan ze kan geven. Een visitekaartje is natuurlijk altijd goed (en hiervoor ben je ook zeker aan het juiste adres bij dit bedrijf), maar het zegt vaak niet heel veel over je bedrijf. Op een flyer en al helemaal in een brochure kun je een hoop meer kwijt. Je wilt mensen die eventueel klant worden bij jouw bedrijf een goede eerste indruk geven en dit is de manier om dat te doen.

Meedenken met het drukwerk

Bij ZoGedrukt doen ze dus zoveel meer dan alleen maar het drukwerk voor je in orde maken. Ze staan altijd voor je klaar om je ook te helpen met het ontwerpen ervan of er naar te kijken of alles klopt. Ik maak hier met enige regelmatig blij gebruik van, want er is niets zo vervelend om alles gedrukt te hebben en er dan achter te komen dat de flyer toch niet duidelijk genoeg is of dat er fouten in je brochure staan. Dit zijn dingen die heel makkelijk voorkomen kunnen worden door een derde partij naar je ontwerpen te laten kijken en ook daar zijn ze bij ZoGedrukt heel erg bedreven in. Het is daarnaast altijd weer een plezier om samen te werken met de medewerkers die werken bij dit bedrijf. Dit is geen afstandelijk bedrijf die alleen maar uit zijn op je geld. Ze willen je oprecht helpen en dat merk je aan alles. Zo is bijvoorbeeld de levering van het drukwerk helemaal gratis. En hoe meer je bestelt, hoe goedkoper het is. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor spoedlevering. Je hebt het drukwerk dan op een zeer korte termijn in huis en je kunt er bijna direct mee aan de slag. Dat werkt nog eens goed!

Meer dan alleen maar drukwerk

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een heleboel uiteenlopende zaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van kerstkaarten, maar ook relatiegeschenken. Alles wat met drukken te maken heeft, daar hebben zij aan gedacht en daarvoor kun je dus ook bij hen terecht. Daarnaast is de service die zij bieden erg goed. Heb je vragen over een bepaalde dienst? Dan staan de medewerkers voor je klaar om deze te beantwoorden. Kom jij er bijvoorbeeld niet helemaal uit tijdens het bestelproces? Neem dan gewoon telefonisch contact met ze op. Zij zullen zeker in staat zijn om je verder te helpen en zo alles dus alsnog in orde te maken. Heb jij binnenkort dus drukwerk nodig? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van ZoGedrukt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.