Rondreis Tanzania

Avtours - Rondreis TanzaniaVeel mensen hebben een bucketlist met landen die zij nog willen bezoeken en reizen die zij graag nog eens zouden willen maken. Vreemd genoeg staat een rondreis door Tanzania daar vaak niet op. Aan de bezienswaardigheden die het land te bieden heeft zal dit niet liggen, vaak is het onbekendheid met de prachtige plaatsen die er in Oost-Afrika te vinden zijn. Veel mensen denken dan vooral aan een bezoek aan Kenia, maar ook een rondreis in Tanzania is zeker een goede optie voor uw vakantie. Doordat dit bij velen onbekend is als mooie reisbestemming, profiteert u er van dat het daar een stuk rustiger is, helemaal als u een bezoek brengt aan het nog meer onontdekte zuidelijke deel van dit land. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor het bezoeken van verschillende landen tijdens uw rondreis, Tanzania en Kenia zijn bijvoorbeeld heel goed in één reis te ontdekken. Zo profiteert u helemaal van al het mooist dat oostelijk Afrika te bieden heeft. Geniet van de rijke natuur, maak een fantastische safari of breng een bezoek aan een van de steden. Wat tijdens een rondreis door Tanzania ook zeker niet mag ontbreken, is zon, zee en strand. De meeste mensen associëren Afrika niet met een strandvakantie, maar ook dat is er heel goed mogelijk. Tanzania is immers gelegen aan de oceaan en heeft daardoor een groot kustgebied. Bovendien ligt het prachtige eiland Zanzibar niet ver uit de kust. Hier kunt u genieten van parelwitte stranden, de heerlijke zon en ontspannen in de zon. Maar ook biedt het eiland veel cultuur, het kent namelijk een zeer rijke geschiedenis. Het is dus zeker de moeite waard om uw rondreis door Tanzania af te sluiten met een bezoek aan Zanzibar. Hier kunt u nog heerlijk wat cultuur opsnuiven en weer helemaal tot rust komen, voordat u weer naar huis vertrekt en weer terecht komt in de drukte van alledag.

Safari en natuur tijdens rondreis Tanzania

Een afsluiting op de prachtige stranden van Zanzibar is natuurlijk helemaal fantastisch, maar laten we eerlijk zijn, voor enkel zon, strand en zee reist u natuurlijk niet helemaal naar Afrika af, dit kunt u ook veel dichter bij huis wel vinden. Het is een fantastische afsluiter van uw rondreis, Tanzania bezoekt u echter natuurlijk vooral vanwege de schitterende en ongeëvenaarde natuur die er te vinden is. Een van de mogelijkheden van een rondreis door Tanzania die bij velen zeer tot de verbeelding spreekt, is een safari in de Serengeti. De eindeloze vlaktes, de vele wilde dieren en de mogelijkheid tot het aanschouwen van de jaarlijkse grote migratie van gnoes en zebra’s zijn alleen al reden genoeg om te kiezen voor een rondreis in Tanzania. Maar natuurlijk kunt u er veel meer zien en beleven, anders hoefde u niet rond te gaan reizen. Een absolute aanrader is bijvoorbeeld de Ngorongoro Krater met een indrukwekkende variatie aan wilde dieren. De meertjes en de hellingen van de krater zorgen voor de ideale leefomgeving van vele dieren. Dat maakt de Ngorongoro dus tot een absolute must-see tijdens uw reis. Wat u ook zeker niet zou mogen missen, is een bezoek aan ‘de berg die glinstert’, oftewel de Kilimanjaro. Doet u tijdens uw rondreis Tanzania en Kenia aan, dan zal een bezoek aan deze berg zeker op het programma staan, aangezien deze op de grens van de twee landen gelegen is. Maar u zou de Kilimanjaro eigenlijk hoe dan ook moeten bezoeken, alleen al vanwege de indrukwekkendheid van een besneeuwde bergtop in het warme Afrika. Zoals gezegd wordt het zuiden van het land veel minder bezocht door toeristen, maar dat betekent niet dat het niets te bieden heeft. Er zijn bijvoorbeeld twee bijzondere wildparken te vinden, de Ruaha en Selous. Voor safariliefhebbers ook absoluut aanraders. U kunt tijdens uw rondreis Tanzania dus op veel verschillende manieren ontdekken!

Tanzania bezoekt u met AV-Tours

Bent u ook enthousiast geraakt over de vele mogelijkheden die een rondreis door Tanzania u biedt? Dan moet u zeker eens een bezoek brengen aan de site van AV-Tours. Zij bieden verschillende reizen naar dit land aan en zijn een echte specialist als het aankomt op reizen naar oostelijk Afrika. Zij bieden verschillende opties voor uw rondreis, Tanzania heeft immers veel te bieden en niet iedereen zal dezelfde dingen willen zien. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor verblijf in luxe accommodaties, maar zijn er ook rondreizen mogelijk met eenvoudigere verblijven. U kunt bij hen kiezen voor een reis enkel naar dit land, maar u kunt ook tijdens uw rondreis Tanzania combineren met Kenia, Oeganda of Rwanda, afhankelijk van uw eigen voorkeuren. Daarnaast hebt u bij hen ook nog de keuze uit groepsreizen of individuele reizen en bieden zij de mogelijkheid om een reis voor u op maat te maken. Dat is dus een groot voordeel van AV-Tours, zij bieden veel verschillende mogelijkheden en door hun grote expertise kunt u bij hen altijd op fantastische rondreizen rekenen. Andere redenen om voor uw rondreis in Tanzania te kiezen voor AV-Tours is:

  • de ruim twintig jaar ervaring die zij hebben
  • de persoonlijke service die zij bieden
  • het kleinschalige karakter van hun reizen

Dat laatste is natuurlijk een belangrijk punt, zij stellen namelijk limieten aan hun groepsreizen, zodat u weet dat u altijd met een kleine groep mensen reist en dat vinden velen wel zo prettig. Overweegt u ook het maken van een rondreis in Tanzania? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden die AV-Tours u kan bieden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.