Pure arganolie

Wil jij jouw lichaam ook verzorgen met een product dat gegarandeerd goed voor je is en dat geen schadelijke stoffen bevat? Dan moet je zeker eens pure arganolie proberen. De meeste verzorgingsproducten die je bij de drogisterij kunt vinden, bevatten ellenlange lijsten met ingrediënten. Van de meeste hiervan heb je waarschijnlijk geen idee wat het precies is en ook weet je daardoor niet of het eigenlijk wel of niet gezond is om dit te gebruiken. Het fijne van pure arganolie is dat het volkomen natuurlijk is, het wordt gemaakt van de pitten van de vruchten van de arganboom. Deze boom groeit enkel in Marokko en daar ontdekten de mensen al eeuwen geleden wat voor heilzame effecten de olie heeft die uit deze pitten gewonnen kan worden. De pit bevat diverse essentiële vetzuren, oxidanten en vitamine E, waardoor het zeer geschikt is voor de verzorging van je lichaam. Nu vinden veel mensen het gebruik van olie niet heel ideaal, omdat het vaak wat vettig en plakkerig aan blijft voelen. Bij pure arganolie is dit echter niet het geval. Het trekt snel in, wat voorkomt dat je lange tijd blijft zitten met een gevoel van vettigheid.

Pure arganolie gebruiken

Waarvoor kun je pure arganolie nu eigenlijk gebruiken? Voor heel veel verschillende delen van je lichaam. Je kunt dan denken aan:

  • huid
  • haar
  • nagels

Voor je huid heeft het zeker een zeer heilzaam effect om dit product te gebruiken. Deze speciale olie voedt, hydrateert en herstelt, waardoor je na een paar keer dit verzorgingsproduct te hebben gebruikt al kunt genieten van een zichtbaar gezondere en zachtere lichaamshuid. Het zorgt bovendien niet alleen voor een goede gewone verzorging, het is ook ideaal bij beschadigingen en veroudering. Krijg jij last van rimpels? De arganolie gomt als het ware je rimpels beetje bij beetje weg, waardoor je weer een jonge en jeugdige uitstraling krijgt. En wie wil dat nu niet? Daarbij werkt pure arganolie ook nog eens uitstekend als je last hebt van littekens en striemen. Deze verdwijnen hier langzamerhand door, wat natuurlijk erg prettig is. Heb je last van psoriasis of eczeem, dan wil je natuurlijk graag hier vanaf komen. Ook daarbij kan dit olieproduct helpen. En heb je last van acne, ook dan kan pure arganolie zeker helpen. Het zal misschien niet meteen logisch klink om een vet middel op je al vette gezichtshuid te smeren, maar het zal echt uitstekend helpen. Je zult hiermee echt veel verbetering in je gezicht opmerken.

Sterke nagels en gevoed haar

Zoals gezegd kan pure arganolie ook zeer weldadig zijn voor je haar en je nagels. Je haren zullen hierdoor gevoed worden en sterker worden. Tot in de puntjes is het verzorgd na een behandeling met deze verzorgingsolie. Je haardos zal na een verzorgingsbeurt met dit product weer glad, soepel en zacht aanvoelen. En ook je nagels knappen er echt enorm van op. Broze nagels worden hierdoor sterker en zullen dus minder snel breken. Ook krijgen ze een mooie glans, waardoor het gebruik van nagellak echt niet meer nodig is om ervoor te zorgen dat ze er mooi uitzien. Wil jij ook pure arganolie als verzorgingsproduct gaan gebruiken, let er dan op dat je ook echt het pure product koopt, er zijn namelijk ook varianten in omloop waar andere ingrediënten aan zijn toegevoegd. Wil jij zeker weten dat je een olie van hoge kwaliteit krijgt, kies dan voor de pure arganolie van Arganwinkel. Zij verkopen alleen de hoogste kwaliteit, waar je maar een klein beetje van hoeft te gebruiken voor een uitstekend resultaat!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.