Osteopathie in Haarlem

Op het moment dat je bepaalde fysieke klachten ervaart, dan ligt de oorzaak vaak dieper. Veel mensen zijn zich hiervan niet bewust en denken dat de plek waar je pijn hebt, ook de plek moet zijn waar het probleem zich bevindt en waar, met andere woorden, de oorzaak gezocht en gevonden kan worden. Dat is echter helemaal niet het geval. Het kan zo zijn dat je last heb van je rug, terwijl de klacht heel ergens ander zit. Het lichaam vormt een geheel van weefsels en allerlei complexe verbindingen. Wanneer er binnen dat geheel bepaalde dingen niet meer in balans zijn, of bepaalde processen worden verstoord, dan kan het zo zijn dat je klachten ervaart. Dat kunnen allerlei klachten zijn van verschillende aard. Osteopathie in Haarlem onderzoekt het lichaam als geheel en kijkt daarbij naar anatomie, fysiologie, neurologie en pathologie. Door bepaalde bewegingsbeperkingen op te sporen, kan de osteopaat ontdekken waar bepaalde klachten zijn ontstaan. Osteopathie in Haarlem kan dan ook worden aangedragen als behandelingsmethode voor allerhande klachten. Dan moet je denken aan fysieke klachten zoals migraine, buikklachten of rug- en schouderpijn. Maar ook wanneer je veel stress ervaart kun je kiezen voor osteopathie in Haarlem bij praktijk Movere. Ga naar osteopathie-movere.com en maak een afspraak voor osteopathie in Haarlem om duurzaam van je klachten af te komen. Heb je last van: 

  • Stress die maar niet overgaat;
  • Burn-outklachten
  • Moeheid
  • Pijn in het lichaam
  • Slecht slapen 

Bij deze en andere klachten kun je kiezen voor osteopathie in Haarlem. Hier kom je namelijk duurzaam van je klachten af.

Osteopathie in Haarlem; alternatieve geneeswijze

Osteopathie in Haarlem valt onder de alternatieve geneeswijze, maar het is wel een westerse geneeswijze. Het verschil met de reguliere geneeswijze is dat er op een dieper niveau wordt gekeken naar de klachten bij osteopathie in Haarlem. Mocht je veel stress ervaren, en zelfs klachten van burn-out, ook dan kun je eens kijken naar de mogelijkheden van osteopathie in Haarlem. We leven in tijden van snelheid. Soms gaat het leven sneller dan wij als mensen kunnen bijbenen. De mogelijkheden zijn eindeloos en we worden blootgesteld aan veel prikkels. Soms kan dat mensen te veel worden en dan kunnen zij uitreiken naar osteopathie in Haarlem. Ben jij zo iemand die klachten van burn-out heeft, denk dan eens na over de mogelijkheden van osteopathie in Haarlem.

Renske voelde zich gestrest

Renske voelde zich al maanden gestrest. Soms zo erg dat ze klachten had van hyperventilatie. Ze voelde druk op haar borst en raakte dan in paniek. Bij de huisarts kreeg ze te horen dat ze het maar even rustig aan moest doen en dat er verder met haar niets aan de hand was. Ze koos er toch voor om verder te zoeken aangezien de stressklachten zich ook vertaalden in fysieke klachten zoals pijn in de schouders. Voor haar was osteopathie het antwoord. Renske voelde zich na en aantal behandelingen al veel beter. Wat men moet weten over osteopathie, is dat het werkt op een dieper niveau. Klachten zullen niet van de ene op de andere dag verdwijnen, maar op termijn. Mensen die dan ook vragen hoelang een behandeling zal duren voordat het resultaat op zal leveren, kunnen geen eenduidig antwoord verwachten. Genezing van klachten kost wat tijd. Het is afhankelijk van de oorzaak en de ernst van de klacht, hoe lang het duurt voor de klacht geneest. Het lichaam vormt een complex geheel van allerlei functies die met elkaar moeten samenwerken om goed te functioneren. Naar die complexe eenheid kijkt de osteopaat. Neem eens contact op met Movere als je meer wilt weten

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.