Op zoek naar productie werk

Ik ben iemand die nooit goed is geweest in leren en heb daarom niet veel diploma’s gehaald. Ik vond het niet leuk op school en wilde graag zo snel mogelijk stoppen. Doordat ik weinig diploma’s heb, zijn er veel soorten werk die ik niet kan doen, maar er is altijd genoeg werk beschikbaar. Ik vind het fijn om actief werk te doen en zou een kantoorbaan erg saai vinden. Vorige maand zocht ik naar een nieuwe baan en wilde het liefste productie werk doen. Op de website timing.nl vond ik veel banen die mij leuk vonden en een paar weken geleden kon ik bij een bedrijf beginnen. Het afgelopen jaar had ik bij een bedrijf in de buurt gewerkt, maar helaas wilden zij mijn contract niet verlengen. Toen ik werd aangenomen, vertelden zij dat het werk waarschijnlijk voor een jaar was, maar ik hoopte dat ik toch een nieuw contract zou krijgen. Doordat ik geen nieuw contact had gekregen moest ik op zoek naar nieuw werk. Ik heb in het verleden veel productie werk gedaan en vind dit vaak leuk werk. Ik vind het fijn om actief bezig te zijn en te helpen om een mooi product te maken. Ik vind het leuk om te helpen om een mooi product te werken en vind het niet erg om in een fabriek te werken. Ik ken veel mensen die dit soort werk liever niet doen, maar ik vind een kantoorbaan erg saai. Ik kan er niet tegen om de hele dag achter de computer te zitten en naar een beeldscherm te staren. Bovendien is productie werk vaak niet zo saai als mensen denken. Er is veel werk dat erg afwisselend is en juist leuk is om te doen. Bovendien kom ik na mijn werk thuis met veel energie en kan ik nog van alles doen.  

Veel vacatures gevonden voor productie werk

Ik zocht online naar vacatures voor productie werk en vond veel verschillende vacatures. Gelukkig is er op dit moment veel aanbod in dit soort werk, zodat ik kon uitkiezen wat ik het leukste vond. Een van de websites die ik had gevonden timing.nl en ik vond hier verschillende interessante banen. Ik besloot om op een van de vacatures te reageren en kreeg de volgende dag al reactie. Hierna had ik een gesprek met een medewerker van timing en hij vond mij erg geschikt voor de functie voor productie werk. 

Begonnen met mijn nieuwe baan

Twee dagen later kon ik al langskomen bij het bedrijf voor een sollicitatiegesprek. Het leek mij een interessant bedrijf en leuk werk, twee weken daarna kon ik al beginnen met productie werk. De medewerker van timing zou daarna het papierwerk regelen, zodat ik kon beginnen bij dit bedrijf. Twee weken geleden ben ik gestart met mijn nieuwe baan en ik vind het tot nu toe erg leuk. Voor het zoeken naar vacatures voor productie werk raad ik timing.nl aan.

  • Ik vond op de website veel leuke banen
  • Ik kreeg snel reactie van timing op mijn sollicitatie
  • Een paar dagen later had ik al een sollicitatiegesprek
  • Twee weken geleden ben ik gestart
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.