Op zoek naar een goede goochelaar?

Gaat u binnenkort een groot evenement organiseren en bent u nog op zoek naar een leuke invulling voor tussen de presentaties door? Zou u het prettig vinden om iets luchtigs toe te voegen aan een zeer informatieve dag? Gasten zullen zeker ook behoefte hebben aan wat vermaak, naast alle workshops en dergelijke. En daarom is het een zeer goed idee om een goochelaar in te schakelen. Op die manier kunt u een glimlach toveren op ieder gezicht. De deelnemers van de beurs zullen zich zeker gaan vermaken als er een heuse goochelaar op gaat treden. Dat staat als een paal boven water. En alleen daarom al hebt u geen enkele reden meer om niet voor een goochelaar te kiezen. Een goochelaar prikkelt de zintuigen, zorgt voor toegankelijk vermaak en staat garant voor een goede sfeer en veel gezelligheid. Het is een feit dat alle gasten het naar hun zin zullen hebben als een dergelijke artiest langs komt op uw beurs of evenement. Dat is gebleken uit vele eerdere malen waarop dit voorgekomen is. Diverse beurzen werden een groot succes doordat er een beursgoochelaar aanwezig was. Deelnemers komen naar een beurs om informatie in te winnen, maar na een tijdje hebben ze ook wel behoefte aan iets luchtigs. U kunt dan wel het zoveelste standje neer gaan zetten met achtergrondinformatie of leuke activiteiten, maar alleen met een goochelaar zorgt u ervoor dat mensen ook echt kunnen ontspannen. Deelnemers hoeven alleen maar te kijken en te lachen. Dat is al genoeg. Er wordt dus niks van ze gevraagd. Kortom, een goochelaar inschakelen is een perfect plan, waar u nu niet meer omheen kunt. Klinkt dit goed, maar weet u niet zo goed waar u een leuke artiest in kunt huren? Wilt u hier meer over weten? Lees dan gauw verder in de volgende alinea, want daar wordt dit u haarfijn uit de doeken gedaan.

Een goochelaar zorgt voor extra vermaak en een goede sfeer

Ziet u het nou ook wel zitten om zo iemand in te huren, die zorgt voor extra vrolijkheid gedurende de hele dag of een gedeelte daarvan? Dan is het heel goed dat wij u even treffen. Wij willen namelijk graag even van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over onze firma Goochelaar Jordi. Het zit namelijk zo dat u aan ons een zeer betrouwbare partner hebt, als u er echt van op aan wilt kunnen dat wij het publiek zullen vermaken. Goochelaar Jordi is:

  • uniek
  • professioneel
  • en representatief

Op alle fronten hebt u dus een hele goeie aan hem! Wij zijn van alle markten thuis en hebben dan ook voor ieder wat wils. Het is dus nog nooit voorgekomen dat wij iemand voor een dichte deur hebben moeten laten staan. Wij denken altijd met u mee over een leuke invulling van uw evenementen. Ons is werkelijk niets te gek en wij staan te allen tijde voor u klaar om u blij te maken met een gezellige goochelaar. Twijfel daarom niet langer, want met twijfelen is nog nooit iemand verder gekomen. Het is beter om vandaag nog een knoop door te hakken en voor ons te kiezen. Dit zal u namelijk beslist geen windeieren leggen. Wij hebben ontzettend veel ervaring in de meest uiteenlopende situaties. En dit maakt dat u echt op ons kunt bouwen. Dus zoekt u een leuke goochelaar, die zijn vak door en door kent en een glimlach op alle gezichten kan toveren met zijn mooie kunstjes? Dan bent u bij Jordi aan het juiste adres. Als u wilt weten wat wij zoal voor u kunnen betekenen, dan raden wij u zeker aan om even een kijkje te nemen op onze website goochelaarjordi.nl. Hier vindt u namelijk al onze shows, zodat u een beeld kunt krijgen van de spetterende show van deze goochelaar. Zo weet u wie u in huis haalt. En zeg nou zelf, dat is toch wel zo prettig?

Wij horen graag van u

Hebt u inmiddels al een keuze gemaakt? Zou u Goochelaar Jordi graag in willen zetten tijdens uw teambuilding uitje? Of wilt u hem inhuren voor een congres? Wij zijn u graag van dienst en horen graag van u wanneer wij bij u langs kunnen komen. Als u eerst echter nog even van de hoed en de rand wilt weten, voordat u een definitief besluit maakt, dan kunt u ons gerust even bellen om uw vraag te stellen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om u te woord te staan en uw vragen over het inschakelen van ons als goochelaar te beantwoorden. Schroom daarom niet en neem vandaag nog contact met ons op via een van de volgende kanalen:

  • de telefonische klantenservice
  • de e-mail
  • het contactformulier op onze site goochelaarjordi.nl.

Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen, zodat wij u verder kunnen helpen. Als goochelaar hebben wij al ontzettend veel ervaring opgedaan in deze branche en dit maakt dat u ons overal in kunt zetten. Als goochelaar komt Jordi goed tot zijn recht in de rol van:

  • bruiloftgoochelaar
  • tafelgoochelaar
  • kindergoochelaar
  • beursgoochelaar

Kortom, wij hebben geen nee te koop op het gebied van goochelen. Als u ons inschakelt op uw bruiloft, dan weet u zeker dat het een regelrecht succes wordt. Elke gast zal verbaasd en blij tegelijk zijn.

Meer van goochelaarjordi.nl

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.