Op zoek naar een betrouwbaar sprekersbureau?

Quality-bookings - SprekersbureauVeel mensen zijn voor bijvoorbeeld congressen of seminars op zoek naar een professionele spreker, presentator of interviewer. Voor deze mensen hebben wij goed nieuws want bij ons sprekersbureau Quality Bookings kunt u zeer veel verschillende soorten sprekers boeken voor bovendien zeer aantrekkelijke tarieven. U bent vast wel eens op een congres geweest wat door een saaie en oninteressante spreker geen leuke ervaring was. Kies daarom voor de kwaliteit van een ervaren en energieke dagvoorzitter die u via ons sprekersbureau gemakkelijk kunt boeken. De mensen die u via ons kunt boeken zijn zonder uitzondering ervaren en gedreven en daarom kunnen wij u garanderen dat iedereen met een tevreden gevoel weer naar huis zal gaan na het congres of de seminar. Uiteraard helpen wij van het sprekersbureau u door alle stappen heen voordat we beslissen welke spreker het beste bij uw situatie past. Dit doen wij door bijvoorbeeld de onderwerpen die u wilt gaan behandelen te bespreken en een inschatting te maken van het aantal gasten. Wij van het sprekersbureau Quality Bookings doen u dan altijd een voorstel op maat. Uiteraard kunt u ook zelf kiezen wie u het liefst wilt boeken via ons sprekersbureau. Wij hebben in zeer veel verschillende disciplines de juiste personen beschikbaar. Als u bijvoorbeeld een (ex-)topsporter, een (ex-)politicus of iemand uit het bedrijfsleven of de wetenschappelijke wereld zoekt dan kunt u bij ons uit zeer veel verschillende personen kiezen. Uiteraard zijn de prijzen die wij hanteren afhankelijk van verschillende zaken. Niet alleen de hoeveelheid tijd die de geboekte persoon kwijt is telt mee, maar ook bijvoorbeeld de bekendheid van deze persoon. Omdat wij van het sprekersbureau altijd uitstekend me u meedenken kunnen we altijd iemand vinden die binnen uw budget past, dus hier hoeft u zich uiteraard geen zorgen om te maken. Als u op zoek bent naar iemand voor een lezing, een presentatie of een interview kunt u uiteraard ook bij ons sprekersbureau terecht. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste persoon of personen zodat u een inspirerende dag zult beleven. Wij zijn uitermate professioneel en betrouwbaar en kunnen u in alle gevallen uitstekend helpen bij het vinden van de juiste persoon.

Sprekersbureau voor heel Nederland

Handig aan onze diensten is dat wij u in heel Nederland kunnen helpen. Ons sprekersbureau zit mooi centraal in Almere dus het is voor u waarschijnlijk ook niet ver rijden om eens bij ons langs te komen om zaken te bespreken. Wij verwelkomen u graag om onder het genot van een fijn bakje koffie te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Handig is ook dat u op onze site zeer veel kunt vinden over de diverse sprekers die wij u kunnen aanbieden. U kunt hier bijvoorbeeld op onderwerp selecteren maar het is ook mogelijk om te bekijken wat onze meest populaire sprekers zijn. Voor inspirerende sprekers die thuis zijn in verschillende disciplines zit u bij ons sprekersbureau dus zeker goed! Of u nou een dagvoorzitter zoekt voor een congres voor uw bedrijf of studie of bijvoorbeeld iemand zoekt die iemand anders kan interviewen of een seminar kan leiden, in alle gevallen kunt u bij ons terecht. Het is misschien handig om te weten dat u bij ons bovendien ook diverse artiesten kunt boeken. Ons sprekersbureau kan u koppelen aan bijvoorbeeld dansers, zangers, bands maar bijvoorbeeld ook aan dj’s en circusacts. Wij kunnen u dus niet alleen helpen met het vinden van een inspirerende en motiverende spreker voor overdag, maar kunnen ook het avondentertainment aanbieden. Zoals u kunt opmaken uit deze tekst is ons sprekersbureau zeer divers en kunnen wij u zeer veel keuze aanbieden. Enkele bekende sprekers die u bij ons kunt boeken zijn onder andere de volgende:

  • Annemarie Jorritsma
  • Maarten van der Weijden
  • Onno Hoes
  • Wim Hof
  • Uri Geller
  • Jochem van Gelder

Maar uiteraard is dit slecht het topje van de ijsberg. Op onze site kunt u gemakkelijk een overzicht vinden van alle sprekers die wij voor u kunnen regelen. Hier kunt u gemakkelijk op bijvoorbeeld onderwerp of expertise selecteren en op basis daarvan een keuze maken. Als u niet precies weet welke persoon goed bij uw onderwerp en doel past dan kunnen wij u hier uiteraard in ondersteunen. De prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Het moge duidelijk zijn dat als u op zoek bent naar een uitstekend sprekersbureau u bij ons zeker aan het juiste adres bent.

Ervaren personeel en uitstekende service

Zoals u zult ervaren als u met ons in contact komt zijn wij een zeer professionele en gedreven organisatie. Wij vragen niks anders dan het beste van ons personeel en daarom kunnen wij u altijd uitstekende service en persoonlijke aandacht voor uw wensen garanderen. Wij zijn al meer dan tien jaar actief als sprekersbureau en zijn inmiddels een bekende naam in Nederland en België. Veel van de 500 grootste bedrijven van Nederland, evenals veel universiteiten, weten ons inmiddels te vinden. Wilt u kortom een zeer gemotiveerde, gepassioneerde en ervaren spreker boeken bij een sprekersbureau, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Quality Bookings. Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale persoon en zullen niet stoppen tot u tevreden bent. Wij kunnen u bij van alles en nog wat helpen, bij het vinden van een cabaretier of een presentator tot een dagvoorzitter of een seminarleider. Als u bij ons aanklopt dan weet u dat u kwaliteit krijgt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.