Online pallets bestellen om een bed van te maken

Je hebt vast al eens een pallet bed voorbij zien komen in de woonbladen. Deze zie je namelijk steeds vaker, en het ziet er altijd weer even leuk uit. Pallets bestellen om zelf zo’n bed te bouwen doe je via palletspoed.nl. Daar verkopen ze super veel verschillende exemplaren en kun je kiezen uit zowel nieuwe pallets bestellen als gebruikte exemplaren. De nieuwe zien er uiteraard veel beter uit, maar als je juist voor een echte vintage look gaat dan zijn de gebruikt pallets misschien wel leuker. Bovendien zijn die een stuk goedkoper dan de nieuwe exemplaren, hoewel alle pallets natuurlijk heel betaalbaar zijn. Het is een hele goedkope manier om een bed te bouwen, want je hebt er maar 4 nodig. De goedkoopste is €8,50, dit is een B-keus pallet, en daarmee bouw je dus al een bed voor maar €34. Dit is echt niets vergeleken met een echt bed, met lattenbodems en al, en het ziet er minstens net zo leuk uit. Heb je een kleine slaapkamer, dan kun je het beste kiezen voor pallets bestellen die samen precies hetzelfde formaat als je bed hebben. Je houdt dan ruimte over voor een nachtkastje of om eromheen te lopen. Als je een hele grote slaapkamer hebt dan kun je de pallets prima een stukje onder je matras laten uitsteken. Dit ziet er wat luxer uit, en je kunt deze rand gebruiken om er van alles op te zetten, zoals:

  • Planten
  • Tijdschriften
  • Een nachtlampje
  • Lantaarntjes met een kaarsje

Zeker als je zo’n 30 cm rondom je bed overhoudt kun je daar iets heel gezelligs van maken. Dit kan echter alleen als je slaapkamer daar groot genoeg voor is.

Hoe werkt pallets bestellen precies?

Het is heel erg makkelijk om in de webshop van palletspoed.nl pallets te bestellen. Je moet wel eerst beslissen welke maat matras je wilt kopen (of gebruik er een die je al hebt). Daarna meet je hoeveel ruimte je eromheen wilt hebben, en als je de totale breedte en lengte hebt deel je die door twee. Je hebt dan de lente- en breedtemaat van de pallets die je nodig hebt en hebt er daar vier van nodig. Als de gewenste maat er niets is dan moet je pallets bestellen die net ietsje groter zijn, dit om te voorkomen dat het matras uit gaat steken. Dat ziet er niet mooi uit en het is bovendien niet heel erg comfortabel. Beter bestel je dus pallets die net wat breder zijn dan het matras zelf, al is het maar 10 cm.

Een tuinbank bouwen van pallets

Je kunt natuurlijk niet enkel pallets bestellen om een bed te maken, maar je kunt er nog veel meer toffe dingen van bouwen. Wat dacht je van een tuinbank of een zithoekje voor de kids? Doordat ze zo goedkoop zijn worden ze heel creatief ingezet in huis, en wordt er van alles van gebouwd. Als je ze in de tuin gebruikt met wat kussens erop kun je ze beter niet aan elkaar bevestigen, maar gewoon los neerleggen. Als je ze dan in de winter wilt opbergen stapel je ze gewoon op en doe je er een zeiltje overheen. Pallets bestellen mag dan goedkoop zijn, maar je moet er wel zuinig mee zijn want dan blijven ze het langste mooi. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.