Online of klassikaal uw vca halen.

Online of klassikaal uw vca halen.Veiligheid en verantwoordelijkheid op de werkplek speelt een steeds grotere rol in productie, montage en de bouw. Veel werkgevers vragen u om in ieder geval een basis certificaat vca te halen. U kan hiermee in aanmerking komen wanneer u bijvoorbeeld bij een nieuwe werkgever aan de slag gaat. Wanneer u als ZZP’er aan de slag gaat wordt er vaak gevraagd om de certificaat vca basis of B-VCA. Maar ook voor aannemers staan wij klaar om bijvoorbeeld in-company trainingen met examen te verzorgen waardoor uw werknemers gemakkelijk allemaal tegelijk hun vca kunnen halen. Bent u benieuwd welk type vca u moet halen? Op onze website kunt u gemakkelijk alle informatie over de verschillende cursussen terug lezen. Voor niet leidinggevende uitvoerende functies op risicovolle werkplekken wordt doorgaans om vca basis gevraagd. U kunt dit certificaat gemakkelijk bij ons behalen door u op onze website in te schrijven voor de bijbehorende cursus inclusief examen. Wanneer u kiest voor een klassikale cursus kan u op een van onze locaties het door ons voor u samengestelde leerprogramma volgen. Wij gebruiken een nieuwe onderwijsmethode die gebruik maakt van veel praktische voorbeelden en daarbij behorende oefenvragen. We laten u film fragmenten zien van verschillende praktische situaties die u op de werkvloer kunt tegenkomen en geven hier tekst en uitleg bij. Het is een mooi en interactief programma dat we volgen op een groot scherm voor in de collegezaal. Uw vca halen was nog nooit zo snel voor elkaar. Bekijk op onze website de verschillende opties voor het halen van uw vca en schrijf u direct in!

Uw vca halen is snel gebeurd op veel verschillende locaties in Nederland.

Het klassikale lesprogramma dat wij voor u hebben ontworpen bieden wij aan op maarliefst 23 verschillende locaties verspreid over Nederland. Wanneer u er voor kiest om met behulp van de online cursus uw vca te halen dan kunt u kiezen uit niet minder dan 65 verschillende examenlocaties. Er is dus altijd een locatie bij u in de buurt om uw vca te halen. Het hebben van deze veilighids certificaten wordt binnen Nederland steeds en steeds belangrijker. Ook wanner u een dienstverband als ZZP’er aangaat of via een uitzendbureau aan het werk gaat moet u vaak uw vca examen doen. Voor verschillende funties zijn er verschillende diploma’s. U kunt alle informatie hierover op onze website terug vinden. Bekijk welke locaties bij u in de buurt ons programma aanbieden en haal binnen een dag uw vca diploma’s. Het klassikale programma begint om 8.30 en duurt tot ongeveer 17.30. We nemen ruim de tijd om alle aspecten van verantwoordelijkheid en veiligheid op de werkplek te behandelen. De interactieve lesmethode op het grote scherm wordt doorgaans door onze studenten als zeer positief ervaren. Ons hoge slagingspercentage van maarliefst 93 procent spreekt voor zich. Wilt u ook graag uw vca halen en wilt u dit snel en goedkoop doen, schrijf u dan in op onze website. Uw VCA halen was nog nooit zo makkelijk.

Alles inbegrepen.

Wanneer u bij met onze klassikale cursus uw VCA gaat halen zit alles bij de prijs inbegrepen. Dit betekent de klassikale les met interactieve methode op groot scherm, een proefexamen om te maken, de officiele vca examens en uw diploma en pasje. Ook it er tussendoor een lekkere lunch met koffie of thee inbegrepen. U bent rond 17.30 klaar met de cursus waarna u klaar bent om veilig de werkvloer op te gaan. Heeft u interesse in deze klassikale cursus, de online cursussen, of wilt u meer informatie over de in company mogelijkheden? Surf snel naar onze website!  Lees meer op de website van VGM Box.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.