Mooie gegraveerde wijnglazen met je eigen logo

Als je je bedrijf hebt, doe je er alles aan om jezelf op een goede en leuke manier te presenteren. En een mooi voorbeeld hiervan zijn gegraveerde wijnglazen. Vooral als je een eigen restaurant hebt is het geweldig om eigen gegraveerde wijnglazen te hebben. Natuurlijk staat dat heel mooi in het restaurant. Het staat heel professioneel, je geeft gelijk een goede indruk dat je trots bent op je eigen bedrijf en dat straal je dan ook uit. Maar je geeft hiermee ook aan dat je de details in de gaten houdt en alles belangrijk vindt wat er in je zaak gebeurt. Daarnaast is het natuurlijk ook heel erg leuk om gegraveerde wijnglazen weg te geven als cadeau. Stel dat je een keer speciale gasten hebt, dan is het heel leuk om deze glazen mee te geven. Dat is niet alleen leuk, maar ook nog een mooie en natuurlijke manier om je eigen bedrijf te promoten. Maar denk ook aan een mooi kerstgeschenk bijvoorbeeld. Hoe leuk is het om je gasten of je personeel voor een bijzondere gelegenheid je eigen gegraveerde wijnglazen te geven? Het is origineel en weer eens wat anders dan alleen een fles wijn. Bovendien houdt bijna iedereen wel van een goed glas wijn. Dus je weet dat deze gegraveerde wijnglazen ook daadwerkelijk gebruikt gaan worden.

Dit kunnen gegraveerde wijnglazen je opleveren

Wil je ook je eigen gegraveerde wijnglazen hebben, dan is het zeker een goed idee om naar de site van Wijnwinst te gaan. Hier kun je namelijk nog een heel mooi voordeel vinden dat bij gegraveerde wijnglazen komt kijken. Deze gegraveerde wijnglazen kunnen je namelijk in de praktijk heel wat geld schelen. Je kunt met het logo op de wijnglazen namelijk een graadmeter bepalen. Het is lastig voor personeel om altijd dezelfde maat aan te houden als het gaat om het inschenken van wijn. Het is heel moeilijk om te zien hoeveel je inschenkt en om diezelfde maat elke keer exact aan te houden. Daarom kunnen gegraveerde wijnglazen uitkomst bieden. Deze kunnen dienen als graadmeter, zo kan het personeel aan het logo precies zien hoe vol ze de glazen moeten schenken. Hiermee voorkom je dat de glazen te vol worden geschonken, en het blijkt dat dat in de praktijk nogal vaak gebeurt. Dat is zonde en dat kan je enorm veel geld schelen. Ga daarom snel naar de site van Wijnwinst om hier meer over te weten te komen.

Ga naar Wijnwinst voor een zeer goede service

Ook kun je natuurlijk bij Wijnwinst terecht om gegraveerde wijnglazen te laten maken. Als je hier je glazen laat bedrukken, krijg je daar veel moois voor terug:

  • Uniek glaswerk
  • Vriendelijke prijs
  • Verhoging omzet

Zoals gezegd kan het logo als meetlat je omzet op een positieve manier beïnvloeden. Het zou zonde zijn om hier geen gebruik van te maken. Maar daarbij is het zeker verstandig om het bedrukken van de glazen bij Wijnwinst te laten regelen, want hier kun je rekenen op zeer scherpe prijzen. Je kunt ook nog eens gebruik maken van een zeer goede service, zo kun je bijvoorbeeld een gratis drukproef laten maken. Bovendien wordt alles op zeer professionele wijze afgehandeld en geregeld. Dus heb je een eigen horecabedrijf, dan is dit zeker iets om te overwegen. Het is heel bijzonder om je eigen unieke glaswerk in huis te hebben. Dat is echt iets om trots op te zijn. En als je daarmee ook nog eens flink wat geld kunt besparen, is dat natuurlijk helemaal mooi. Het zou zonde zijn om zo veel mooie pluspunten te laten liggen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.