Mooie en persoonlijke spandoeken voor elke gelegenheid.

Bij ons kunt u eenvoudig en tegen een goede prijs een gepersonaliseerd spandoek laten maken. Al jarenlang leveren wij hoge kwaliteit drukwerken. Een spandoek kan leuk zijn om een bepaalde gebeurtenis te vieren, zoals bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum. Daarnaast is het een goede manier om een belangrijke boodschap over te brengen. U kunt hierbij denken aan promotie van uw bedrijf of evenement, of het delen van een belangrijk standpunt met de rest van de wereld. Wat de gelegenheid ook mag zijn, bij de spandoek gigant helpen wij u verder. Bij ons kunt u doeken in alle stijlen, soorten en maten bestellen. U heeft eenvoudig de mogelijkheid om zelf uw spandoek te ontwerpen. Ga direct aan de slag en ontwerp uw eigen spandoek! Via onze handige website kunt u gemakkelijk zelf uw persoonlijke ontwerp samenstellen. Met onze eenvroudig te gebruiken ontwerpomgeving bent u er zeker van dat alles er precies zo uit komt te zien als u voor ogen heeft. Wij hanteren een maximale printbreedte van 158 cm, de lengte is onbeperkt.

Hoe komt uw spandoek er uit te zien?

Eerst kunt u een keuze maken tussen onze vier stijlen: mat, glossy, frontlit en premium. Wanneer u dit heeft gedaan komt u op een pagina waar u kunt beginnen met het ontwerpen van uw spandoek. U kunt hier het formaat van uw canvas kiezen. Daarnaast zijn hier verschillende opties waaruit u kunt kiezen voor het materiaal, de afwerking en de gewenste levertijd. Wanneer u dit gedaan heeft komt u op onze ontwerppagina. Hier kunt u uw spandoek geheel naar uw wensen samenstellen. Het is mogelijk om uw eigen foto te uploaden en deze op het doek te laten bedrukken. Zo bent u er zeker van dat het ontwerp persoonlijk is en goed bij u past. Hiernaast bieden wij u aan gebruik te maken van onze eigen fotobibliotheek. U kunt hier kiezen uit meer dan honderden foto’s in verschillende categorieen als sport, steden, natuur en mensen . Deze foto’s zijn door ons speciaal voor bedrukking uitgezocht. Alle foto’s in deze bibliotheek zijn van ultra hoge kwaliteit, waardoor het haarscherp op uw spandoek komt te staan. Heeft u een keuze gemaakt? Nu is het tijd voor het laaste onderdeel van het ontwerp: de tekst. Een spandoek is niet af zonder een leuke, memorabele tekst. U kunt hierbij kiezen uit een groot aantal verschillende letertypen en kleuren om het af te maken. Wilt u liever uw eigen lettertype gebruiken? Ook dit is geen probleem! U kunt ons het TTF bestand sturen en wij regelen de rest!

Topkwaliteit voor lage prijs.

U bent bij ons altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit wanneer het op drukwerk aankomt. Onze spandoeken zijn inmiddels een bekende naam in de zakelijke wereld. Wij hebben ervaren designers aan het hoofd van ons team, en door gebruik te maken van hun deskundigheid en professionele printers kunnen wij u  altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Ook onze betaalbaarheid vinden wij belangrijk. Wij proberen er altijd voor te zorgen om onze producten zo competitief mogelijk te prijzen. Al onze spandoeken worden gedrukt met hoge kwaliteit inkten op het beste materiaal. Een doek van ons is minimaal 2-3 jaar weer- en UV-bestendig. Onze klanten zijn doorgaans tevreden en gelukkig met hun resultaat. Wij kijken er naar uit om van uw ontwerp een mooi product te maken. Heeft u nog andere vragen, of heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van het perfecte spandoek? Neem dan contact met ons op op 0546 – 807 895 en wij zullen ons best doen u zo goed mogelijk te helpen. Kijkt u ook eens op despandoekgigant.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.