Mok bedrukken

Een mok bedrukken om weg te geven of te gebruiken. Voor ieder gebruik laat je bij Drukwerkdeal.nl mokken bedrukken in de beste kwaliteit. Het is het ideale cadeau voor alle omstandigheden. Het zijn bruikbare voorwerpen die altijd welkom zijn. Bij een bedrijf is het heel leuk om herkenbare mokken neer te zetten. Desnoods allemaal in verschillende formaten en vormen, maar het is ook leuk om een lijn te trekken in de collectie en allemaal dezelfde mokken bedrukken. Wanneer je een horecagelegenheid runt is een mok bedrukken met de naam van je café of restaurant een vanzelfsprekend idee. Het geeft jouw gelegenheid net iets exclusiefs om te serveren in mokken met logo en naam. Je betaalt een aantrekkelijke prijs voor mokken bedrukken bij Drukwerkdeal.nl en alles wordt uiterst zorgvuldig uitgevoerd. Wanneer je mok bedrukken door Drukwerkdeal.nl laat doen, ben je verzekerd van professioneel drukwerk van begin tot eind. Veel kan je zelf bepalen en vormgeven. Te beginnen met je eigen ontwerp voor de bedrukking. Op de website van Drukwerkdeal.nl stel je vervolgens de mok samen die perfect is voor mok bedrukken. Het assortiment voor mokken bedrukken is zeer uitgebreid waarbij rekening is gehouden met allerlei wensen en koffiesoorten.

Professionele en exclusieve mokken bedrukken

Bij mokken bedrukken moet je veel in overweging nemen, zeker als horecagelegenheid. Zeker wanneer het gaat om koffiedrinken, bestaan er veel formaten en soorten om mee rekening te houden. Beslis ook welke mok bedrukken aansluit bij de sfeer van jouw zaak. Hier kan het zijn om het gevoel of de boodschap die je wilt uitstralen. Gelukkig hoef je dat niet altijd mee te laten tellen en is het ook afhankelijk van de drank die erin geserveerd wordt. Drukwerkdeal.nl helpt je met de volgende typen op weg:

  • Cappuccino mok
  • Grote mok
  • Design mok
  • Extra grote mok
  • Koffie mok
  • Senseokop
  • Senseo mok

Na het beslissen van het type mok bedrukken, maak je ook de keus voor de inhoud van het formaat van de mokken bedrukken. Dit wordt aangegeven in aantal centiliters. Voor veel typen is maar een inhoudsmaat beschikbaar, maar je zit dit vanzelf als je het type mok selecteert. Hetzelfde geldt voor het te bedrukken gebied. Dit kan je zelf aangeven en is voor iedere mok gelijk. Het oppervlak waarop je jouw ontwerp kan laten afdrukken is ongeveer 4 x 4 centimeter. Zorg ervoor dat jouw ontwerp hier helemaal op aangepast is, zodat jouw mokken bedrukken helemaal naar wens gaat verlopen.

Kies de PMS-kleuren

Drukwerkdeal.nl gebruikt voor iedere mok bedrukken de PMS-druktechniek. Dit is ideaal voor het bedrukken van drukwerk met weinig kleuren. Denk daarbij aan logo’s en de huisstijl. Voor mokken bedrukken heb je de keus uit het gebruik van 1 tot 4 PMS kleuren. Hoe meer kleuren er gebruikt worden, hoe beter Drukwerkdeal.nl kan mengen om de juiste kleuren tot stand te brengen. Bij PMS wordt aan de hand van het Pantone Matching System gebruik gemaakt van een kleurensysteem waarbij kleuren een specifiek nummer hebben. De nummers zijn wereldwijd hetzelfde en bij alle drukkers bekend. In je bestand geef je aan welke PMS kleuren toegepast mogen worden in jouw ontwerp. Op de website Drukwerkdeal.nl staat een video waarin je kan zien hoe je dat kan aangeven. Heb je nog meer vragen over de PMS-druktechniek? Dan vind je op Drukwerkdeal.nl hier ook veel informatie over. Wil je er helemaal zeker van zijn hoeveel PMS-kleuren voor jouw mok bedrukken nodig zijn, vraag dan desnoods het advies van een van de deskundigen van Drukwerkdeal.nl. Via de chat en telefoon staan zij klaar om samen met jou jouw mok samen te stellen om te bedrukken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.