Meubels kopen voor een nieuwe kantoorinrichting

Toen ik acht jaar geleden mijn bedrijf begon, werkte ik alleen en vanuit een klein kantoortje in mijn eigen huis. Gelukkig gingen de zaken goed en kon het bedrijf snel groeien naar wat het nu is, een succesvol bedrijf met bijna dertig werknemers. Ik verwacht dat het bedrijf de aankomende jaren nog door zal blijven groeien en daarom hebben wij al de keuze gemaakt om te verhuizen naar een groter kantoor. De verhuizing was een goed moment om ook te kijken naar de kantoorinrichting. Omdat ik weinig verstand heb van het inrichten van een kantoor en niet een duur bedrijf wilde inschakelen, hoopte ik andere oplossing te vinden en vond die bij het bedrijf shiraz. Dit bedrijf verkoopt erg veel artikelen en meubels voor een kantoor en kon mij ook helpen met een mooie inrichting. In het bedrijf hebben wij nooit een plan gemaakt voor de inrichting. Het bedrijf groeide beetje bij beetje en ik moest steeds meer mensen aannemen. Ik kocht vaak een aantal meubels per keer en voornamelijk bij bedrijven waar ik dit voordelig kon kopen. De kantoorinrichting was een beetje chaotisch, maar dat had ook wat speels. Door de verhuizing naar het nieuwe kantoor, was het een goed moment om naar de inrichting te kijken. Ik wilde graag dat vanaf nu de inrichting bij elkaar zou passen en dat de inrichting er professioneel uit zou zien, ik heb namelijk ook een professioneel bedrijf. Ik heb echter geen verstand van het inrichting van een kantoor en wilde daar niet een duur bedrijf voor inschakelen. Ik wilde het liefste al de meubels bij een bedrijf kopen en hoopte dat dit bedrijf ook kon helpen met de kantoorinrichting. Ik vond het belangrijker om geld te besteden aan goede meubels, dan aan het ontwerpen van een inrichting.

Hulp met de kantoorinrichting

Toen ik online zocht naar bedrijven waarbij wij meubels voor op kantoor konden kopen, vond ik de website van het bedrijf shiraz. Dit bedrijf heeft een zeer groot aanbod aan meubels voor op kantoor en kan zowel grote als kleine bedrijven helpen. Op hun website zag ik al een aantal mooie voorbeelden, maar wilde graag langsgaan bij hun showroom. Ik had een goed gesprek met een van de adviseurs en zij kon mij direct helpen met de kantoorinrichting. Samen maakten wij een indeling en selecteerden wij artikelen die geschikt voor ons zouden zijn. Het plan werd professioneel uitgewerkt en wij konden de meubels voor een goede prijs kopen.

Het kantoor ziet er als een geheel uit

Sinds deze maand werken wij vanuit het nieuwe kantoor en ik ben erg blij met de kantoorinrichting. De meubels zien er erg mooi uit en het kantoor als een geheel. De inrichting past goed bij het bedrijf en de werknemers werken nu achter goede kwaliteit meubels. Het is een groot verschil met hoe ons oude kantoor er uit zag en ik ben erg blij met de hulp en meubels van shiraz.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in kantoormeubels en heeft een groot assortiment
  • Zij hebben een groot showroom met artikelen
  • Een adviseur hielp met de kantoorinrichting
  • Ik ben erg blij met de aankopen en het nieuwe uiterlijk  
  • Lees meer… 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.