Met een hot octopuss hebt u een ideaal speeltje

hotstuff - hot octopussHebt u niet genoeg aan masturbatie, dan kan de hot octopuss de oplossing zijn. Met een hot octopuss is het net alsof u echt seks hebt met een vrouw. En dat is natuurlijk waar elke man zo nu en dan behoefte aan heeft. De onderzoeken liggen wat uiteen maar we mogen wel stellen dat 85 tot 99 procent van de mannen masturbeert. Of het nu gaat om een seksuele handeling met een vrouw of ander man of om het handwerk, elke man wil vrijwel dagelijks bevredigd worden. Dat is nu eenmaal onze natuur en daar hoeven we ons absoluut niet voor te schamen. Het is zelfs gezond om dit minstens eens per twee dagen te doen. Uw zaad blijft letterlijk en figuurlijk jong en dat kan eventuele bevruchting ten goede komen. En ook al wilt u geen kinderen of hebt u er al genoeg, dan nog kan een bevrediging zo nu en dan geen kwaad. Het werkt namelijk ook om stress af te werpen. Dus bestel eens een hot octopuss als u er een leuk middagje van wilt maken. De hot octopuss stelt u in staat om meerdere orgasmes achter elkaar te krijgen, mits u daar het libido voor hebt.

De hot octopuss kunt u ook gebruiken als voorspel

De hot octopuss is niet alleen een leuk speeltje voor mannen. Er is namelijk ook een duo variant. Zo kunt u ook uw meisje verwennen en vast opwarmen voor het echte werk. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Kiest u dan voor de hot octopuss pulse II duo oscillator masturbator. En wilt u een hot octopuss voor uzelf? Dan kiest u de solo-variant. Het is wel handig dat u wat glijmiddel gebruikt als u de hot octopuss om doet. Dan voelt het allemaal net wat echter en tevens is het niet zo ruw. U wilt immers het echte gevoel van penetratie nabootsen en dat kan met de hot octopuss in combinatie met wat glijmiddel. Vervolgens kiest u een lekkere stand uit en dan kunt u zo nu en dan eens het tempo opvoeren totdat u uw climax hebt bereikt. Het bevat een krachtig motortje en de batterij gaat aanzienlijk langer mee dan andere varianten. Maakt u na het gebruik de hot octopuss goed schoon? Dan kunt u snel dit proces herhalen als u dat nog aankunt. Online bestellen is zeer eenvoudig en we versturen uw pakketje geheel discreet. Niemand zal erachter komen wat u hebt besteld en u hebt het pakketje waarschijnlijk morgen al in huis. Betalen gaat in zijn geheel digitaal via een online betaalservice zoals PayPal, iDEAL of uw creditcard. Hebt u hier vragen over? Dan kunt u bij onze klantenservice terecht.

Wij versturen al onze producten met discretie

Waarom zou u juist deze stimulator gebruiken? Als u nog niet overtuigd bent dan moet u even naar dit lijstje kijken:

  • Het geeft een levensecht gevoel
  • Het is een multi-award winnend speeltje
  • Het is geschikt om in slappe toestand te gebruiken en maakt de penis hard
  • Heeft een comfortabele vorm voor de penis
  • Is 100% waterproof
  • Is geheel oplaadbaar
  • Heeft een afmeting van 11 x 6 centimeter

Dus wacht niet langer maar geef het eens een kans. Wie weet wilt u nooit meer iets anders! Kijkt u ook even bij onze andere producten? Voor hem en voor haar hebben we een keur aan spannende speeltjes die uw seksleven een enorme boost zullen geven. Als uw seksleven op een laag peil staat dan zal u het nieuw leven kunnen inblazen met spannende lingerie, zweepjes, vibrators en nog veel meer!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.