Manchetknopen voor jouw jasje

De meeste mannen dragen wel eens een jasje, maar deze combineren zij maar weinig met mooie manchetknopen. Dit is niet heel verwonderlijk, het wordt immers toch gezien als iets dat je eigenlijk alleen draagt bij een speciale gelegenheid. Om die reden hebben de meeste mannen ook maar één setje hiervan in de kast liggen en dat is toch wat zonde. In de eerste plaats natuurlijk omdat je er dan bij iedere bijzondere gelegenheid hetzelfde uitziet, want vaak hangt er ook maar één echt net jasje in de kast. In de tweede plaats is het zonde omdat een mooi paar manchetknopen echt een wereld van verschil kan maken en het dus zeker de moeite waard is om een set te kiezen die precies past bij de rest van de kleding die je draagt en bij de gelegenheid waarvoor je ze draagt. Het zijn maar heel kleine accessoires en het kan dan ook wat onbelangrijk lijken om hier veel tijd aan te besteden, maar vaak zit een goed uiterlijk toch echt in de details. Dus sta niet alleen stil bij welk jasje, welk overhemd en welke broek je draagt, maar kies ook met zorg je stropdas, manchetknopen en andere accessoires uit. Op die manier zorg je ervoor dat je er uit ziet om door een ringetje te halen.

Verschillende soorten manchetknopen

Mensen hebben vaak weinig idee van hoeveel verschillende manchetknopen er eigenlijk te krijgen zijn, maar het aanbod is tegenwoordig echt heel groot. Natuurlijk zijn er heel stijlvolle exemplaren, uitgevoerd in een eenvoudige vorm met een mooie steen. Maar er zijn ook varianten in een grappige stijl, waarbij de knoop bijvoorbeeld uitgevoerd is als:

  • een versnellingspook
  • een camera
  • een tractor
  • een golftas met clubs

Deze grappige manchetknopen zijn natuurlijk niet voor iedere gelegenheid even geschikt, het is echt kiezen wat goed past bij de dag waarop je ze draagt. Ben jij boer en moet je naar een feest van een vriend die ook boer is? Dan doet de tractorvariant het natuurlijk heel erg goed. Moet je naar een officiële gelegenheid, dan is een meer klassieke uitstraling vaak het best om voor te kiezen. Naast de verschillende vormen, zijn er ook nog manchetknopen te krijgen met teksten. Uiteraard ook niet geschikt voor iedere dag, maar goed gekozen kunnen ze echt een grote toegevoegde waarde hebben. Zo kun jij bijvoorbeeld, als getuige bij een huwelijk, kiezen voor knopen met de tekst ‘Best Man’ erop. Dit geeft een leuke touch aan jouw outfit.

Grote collectie online

Wil jij graag wat meer keus hebben in manchetknopen of ben je op zoek naar een mooi paar voor een bijzondere gelegenheid, dan is het natuurlijk nog zaak om een winkel te vinden waar je uit een ruim assortiment kunt kiezen. Veel winkels die nette herenkleding verkopen, hebben ook wel van dergelijke accessoires in hun collectie, maar vaak is het aanbod helaas wat beperkt. Erg originele exemplaren kun je er vaak niet vinden en dat is natuurlijk wel jammer. Wil jij kunnen kiezen uit een groot aanbod, dan moet je zeker eens de webwinkel ManchetknopenOnline.nl bezoeken. Zij hebben echt een heel ruime keus op dit gebied, waardoor je bij hen zeker die manchetknopen kunt vinden die helemaal perfect voor jou zijn. En mochten ze er toch niet tussen zitten, dan kun je bij hen ook nog custom made exemplaren laten maken. Hun collectie beperkt zich niet tot klassieke modellen, maar ook grappige vormen en teksten kun je bij hen krijgen. En je kunt bij hen ook de knopen laten graveren, wat bijvoorbeeld een mooi aandenken is voor je trouwdag. Dit is dus dè webwinkel als je mooie manchetknopen zoekt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.