Linkbuilding

Hoger scoren in de zoekresultaten van Google, dat is de droom van iedere website eigenaar. Het is uitermate frustrerend om uzelf op de tweede pagina of nog lager terug te vinden, want zeg nou zelf, wie kijkt er ooit verder dan de eerste pagina? Dan moet je wel heel erg wanhopig zijn. Uit onderzoek is gebleken dat een top tien notering bij bepaalde sleutelwoorden verreweg de meest effectieve methode is om meer bezoekers op uw website te krijgen. Mensen typen nog liever totaal nieuwe zoekwoorden in dan dat ze even doorklikken. U vraagt zich nu ongetwijfeld af hoe u ervoor kunt zorgen dat dit ook uw website ten deel valt. Dat kunt u doen aan de hand van het begrip linkbuilding. MiddleRoad specialist in linkbuilding is de manier om hoog in Google terecht te komen, dat staat als een paal boven water. Dit is een ingewikkeld proces en daar zullen we weldra meer over gaan vertellen. Het is belangrijk om te weten dat er vele aanbieders op de markt zijn die gespecialiseerd zijn in de wondere wereld die linkbuilding heet. Alleen in Nederland zijn er al genoeg linkbuilding specialisten te vinden. Typ het woord linkbuilding maar eens in en u vindt direct tien Nederlandse bedrijven die uw website hier maar wat graag bij helpen. Zoals u al kunt opmaken uit de tekst zullen deze tien sites zelf ook optimaal gebruik maken van linkbuilding. Anders zouden ze nooit op de eerste pagina van Google terecht komen. Ditzelfde principe geldt trouwens ook voor andere zoekmachines, maar bijvoorbeeld Bing of Yahoo worden vrijwel niet gebruikt in de Westerse landen. Ongeveer meer dan 95 procent van de internetgebruikers doen dit via Google dus u kunt wel stellen dat Google de absolute marktleider is. In de volgende twee alinea’s gaan we wat dieper in op de betekenis van linkbuilding en in welke mate een bedrijf u daarbij kan helpen.

Linkbuilding helpt u aan een hoge positie in Google

U vraagt zich natuurlijk af hoe dit nu allemaal in zijn werk gaat. Laten we dat dan ook direct helemaal goed uit de doeken doen, zodat u er hopelijk voor kiest om met ons in zee te gaan. Linkbuilding is te begrijpen aan de hand van de volgende stappen. Wat nu volgt is aldus onze werkwijze. Allereerst stellen wij een raamwerk samen van sites die overeenkomen met uw onderwerp. Als uw bedrijf dus gaat over containers, dan zoeken wij sites uit met vergelijkbare aanbiedingen en zaken die met containers te maken kunnen hebben. Het zou vreemd zijn om linkbuilding toe te passen op een site over babyartikelen bijvoorbeeld. Het moet wel goed op elkaar afgestemd zijn. Daarna schrijven we tientallen unieke teksten over uw site, afhankelijk van uw gekozen pakket. Deze artikelen plaatsen wij vervolgens op de linkbuilding sites die we van te voren hebben samengesteld. Daarna volgt de eindevaluatie waarin u ziet hoeveel u bent gestegen op de ranking van Google en krijgt u nog wat advies voor de toekomst om zo hoog mogelijk te blijven staan. Het is dan ook geen eenmalige service. Google past nogal veel aan als het gaat om de structuur en de wijze waarop linkbuilding legaal en mogelijk is. Die ontwikkelingen houden wij natuurlijk speciaal voor u in de gaten, zodat wij en u daar direct de vruchten van kunnen plukken. Het is dan ook aan te raden om eens in de zo veel tijd de teksten opnieuw te laten herschrijven door de vakkundige mannen en vrouwen van middleroad.nl. Dus nu bent u helemaal op de hoogte van de linkbuilding strategie die wij toepassen om u zo hoog mogelijk te laten eindeigen bij de juiste zoekresultaten afhankelijk van de sleutelwoorden. Een extra tip is dan ook om meerdere teksten over uiteenlopende sleutelwoorden te laten schrijven. De zoekmachine optimalisatie teksten zijn namelijk ook erg geschikt om nog beter gevonden te kunnen worden.

 

Meer weten? Neem eens contact met ons op

Want op onze website vindt u alle informatie die je nodig hebt om een keuze te maken. Wilt u graag iemand spreken om al uw prangende vragen omtrent het wellicht wat vage begrip “linkbuilding” aan te stellen? Geen probleem. Op onze website www.middleroad.nl vindt u diverse manieren om met ons in contact te komen. U kunt ons bellen, ons e-mailen of het online contactformulier invullen. Wij trachten om altijd zo snel mogelijk al uw vragen over linkbuilding te beantwoorden en dan staat u er uiteraard geheel vrij in om voor linkbuilding te kiezen. Linkbuilding is een van de vele mogelijkheden om aan internetmarketing te doen. Er zijn andere manieren om ervoor te zorgen dat uw site beter vindbaar wordt gemaakt en er zijn mogelijkheden om uw site uit te breiden. Een aantal kunnen we u niet onthouden en moeten naast linkbuilding in een tekst als deze niet onbesproken blijven. Onderstaande kan trouwens ook door ons worden uitgevoerd.

  • Zoekmachine optimalisatie. Maak uzelf beter vindbaar in Google door seo teksten op strategische plekken op uw site te plaatsen met zoektermen erin verwerkt.
  • Laat een app bouwen. Zo zijn smartphonegebruikers ook sneller geneigd om naar uw site toe te komen.
  • Zorg er voor dat het mogelijk is om online bestellingen te kunnen plaatsen. Dat levert veel klandizie op want online shoppen kan dag en nacht, 7 dagen per week.

U leest het, linkbuilding is de oplossing om sneller en beter gevonden te worden en wij kunnen dit voor u realiseren. Hopelijk horen we snel van u.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Comments are closed.